[iHerb.com] Review Shea Butter sau cum sa cumperi o dezamagire....

By | 2/20/2014 09:14:00 a.m.
 Neata fetelor,


      Cum va petreceti aceasta zi de joi,care promite parca(aici in Bucuresti) sa readuca iarna prin norii sai care au acoperit asemeni unei paturi groase cerul mai ieri albastru?
       M-am gandit sa scriu ,in sfarsit, un review.Si cu ce sa incep daca nu cu un prous pe care-l gasiti pe iHerb?Acum 6 luni ,intr-una dintre comenzi am "ascuns" si un borcanel cu unt de shea.Am zis ca daca multa lume il lauda e ceva de capul lui.Ei bine..nu pot spune ca gandul de atunci este si ganddul de acum.M-am obisnuit ca produsele care sunt foarte laudate sa nu mi se potriveasca.De la Urban Decay pana la Derma E si alte creme ordinare ...Nu contaza cat costa,daca e laudat clar mie nu mi se potriveste.Asa am patit si cu peria rotativa de la Rowenta..
     
          Produsul vine ambalat intr-o cutie de plastic si contine  200ml de produs.Ambalajul este simpatic,are capac care se infileteaza,capac de protectie suplimentar.Prousul se gaseste in stare solida,mai exact asemeni unei compozitii untoase cu granule care prin incalzire se topesc(adica prin aplicarea pe piele).
          Totul a fost ok pana l-am aplicat aproximativ 2 saptamani pe intreg corpul,seara de seara...dupa aceste minunate 2 saptamani e piele fina si urat mirositoare(mie nu-mi place cum miroase),dar totusi fina a inceput calvarul.Ce calvar?Pai pielea s-a uscat si a inceput sa se descuameze.Nu-mi dau seama de ce.Pe moment am considerat ca am folosit eu un alt produs si ca din cauza aceea,dar dupa o alta saptamana pielea era la fel.
          Am renuntat la aplicarea lui.Il mai aplicam pe calcaie din cand in cand(atunci cand nu gaseam nicio alta crema pe langa pat).
          Surpriza mare a fost cand a inceput mama sa-l foloseasca,ca doar ce..sa-l lase neconsumat? Ghiciti ce s-a intamplat?Pai ea are oricum pielea mai uscata ca a mea asa ca intr-o saptamana s-a umplut si ea de cojite pe maini(ca acolo era zona cremuita).A mai continuat si ea cam 3 zile..crezand ca a spalat ceva,sau ca o fi de la creta mult folosita in predarea matematicii.Ei bine nici ei nu i s-a schimbat situatia pielii.
          Noi am abandonat borcanul in debara.Cred ca il mai foloseste mama la cremuirea pantofilor din piele.Altfel nu cred sa-l mai intrebuintam vreodata.
Il recomand? Nu,niciodata!
Brand: Now Solutions
Nume: Shea Butter
Valabilitate: -nu mentioneaza
Cantitate: 200ml
Pret: 7,63$
De unde se cumpara: http://www.iherb.com/Now-Foods-Shea-Butter-7-fl-oz-207-ml/1110#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=shea%20butter&rc=1694&sr=null&ic=1

     Voi ati folosit untul de shea?V-a folosit?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com