Virusul cupoanelor de pe net....

By | 1/28/2014 12:12:00 p.m.
Buna fetelor,         Stiu ca ieri v-am zis ca a fost o zi urata,dar credeti-ma ca nu ma asteptam sa se incheie asa de frumos. Am avut parte de un final super bun.La mai multe zile ca asta ,si numai la mine,si la voi!

        Azi vreau sa va scriu despre un nou virus care mi-a intrat pe sub piele si anume virusul cupoanelor de reducere de pe net.Tin minte ca am incercat si acum un an sau doi sa cumpar ceva,dar nu am reusit.De curand ,o prietena si-a cumparat vreo 3 cupoane de reducere la niste saloane de remodelare corporala si mi-a zis ca oamenii de acolo s-au purtat la fel de frumos cu ea ca atunci cand platea pretul integral.
       Trebuie sa recunosc ca asta a fost si principala mea retinere.Am citit la cateva bloggerite despre intamplari neplacute cu voucherele si m-am cam speriat.

       De cand si-a cumparat Cristiana cu 199 de lei,6 sedinte de Cellu M6,6 de biostimulare,6 de fast slim,6 de masaj anticelulitic si restul..plus un altul de 45 de lei cu masaje de tot neamul si inca unul despre care nu vreau sa-mi amintesc ca iar ma ia cu rau, vanez tot timpul site-uri de genul Grupon,Redutti si restul ca sa vad ce si cum...Si credeti-ma ca nu odata am fost gata sa-mi iau unul,doua,trei vouchere ca sa incep si eu sa fac ceva pentru corpul meu...Ma gandesc ca poate daca incep si eu niste proceduri o sa ma las de cioco si de cartofi prajiti,dar nu stiu cat de bune sunt toate aceste proceduri realizate concomitent.
      Voi ce spuneti?Stiti cumva daca este ok sa le realizezi pe toate in acelasi interval de timp?Ati realizat vreodata vreun tip de remodelare corporala?
      Dar cu voucherele aveti experienta?Care site vi se pare cel mai de incredere?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com