Pentru cei 1000,concurs La Roche Posay

By | 10/02/2013 09:23:00 p.m.
Buna fetelor,       Uite ca in sfarsit reusesc si eu sa imi pun gandurile intr-un articol ca sa va bucur si pe voi.De ceva timp ma gandesc cum sa va rasplatesc fidelitatea.Mi s-a atras de curand atentia de catre o prietena ca in curand o sa am 1000 de followersi prin GFC si ce sa vad azi cand am ajuns in camera si am deschis pagina blogului?Ca da,chiar am 1000 de oameni care ma urmaresc!Ieeeei!
       Va multumesc foarte mult pentru ca ati fost alaturi de mine pana acum si sper sa imi cititi articolele si de acum inainte.
       Pentru a va rasplati m-am gandit ce sa fac si cum sa va cadorisesc,si noroc am avut,pentru ca La Roche Posay va ofera spre castig minunatiile de mai jos:
        Pentru ca sunt 3 produse,vor fi dec 3 castigatori asa ca sansele nu sunt asa de mici,zic eu.
        Ce trebuie sa faceti ca sa castigati?
1.Sa dati like paginii de facebook Sudessa(click aici) si sa distribuiti articolul pe facebook(asta va aduce o inscriere in plus)
2.Sa va abonati prin email la newsletter-ul Sudessa(click aici)-nu uitati ca dupa ce va abonati trebuie sa si confirmati abonarea prin mail-ul pe care-l primiti ulterior completarii adresei de mail.
3.Sa va abonati prin GFC (in sidebarul din dreapta gasiti un buton albastru pe care scrie"Inscrieti-va pe acest site")
4.Sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti numele cu care ati dat like,adresa de mail cu care v-ati abonat si optional link-ul share-ului pe facebook.

         Ce sa mai zic?Bafta tuturor!Concursul va fi deschis pana pe 23 octombrie.Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com