Iluminare totala de la Flormar...

By | 10/13/2013 03:19:00 p.m.
Buna darlings,      M-am gandit in sfarsit sa ma incumet sa va scriu.Cu pasi marunti,ca pe sarma,pentru ca a trecut ceva timp de cand am realizat ultimul meu review,dar na...ar trebui sa fie ca mersul pe bicicleta,nu?Odata invatat il ai in sange.
     Azi va vorbesc despre unul dintre monourile de la Flormar.In trecut nu pot spune ca produsele Flormar m-au impresionat,dar ma bucur sa vad ca isi imbunatatesc gamele de produse din an in an,sau mai exact de la colectie la colectie.
     Avand in vedere fostele mele experiente cu produsele Flormar trebuie sa recunosc ca eram destul de disperata dupa un produs care sa-mi foloseasca ca fard iluminator al coltului intern al ochilor,dar pot spune ca acum nu-mi pare rau ca am intrat in magazinul lor.Tin minte si acum.Era o zi ploioasa de primavara,din aia in care daca ai norocul sa treaca o masina cu o viteza mai mare de 20 la ora pe langa tine poti sa consideri ca facut dusul din ziua respectiva.
      Am intrat in magazinul lor de pe Bulevardul Magheru,undeva vizavi de glageriile Orizont tocmai ca sa ma feresc de o masina supersonica,si am zis ,ca sa nu bage vanzatoarea de seama, sa incep sa ma uit dupa farduri.Mi-a placut ce am vazut si mi s-a lipit de mana dansul:
       Arata simpatic,nu?Credeti-ma ca pe cat de simpatic e in cutie pe atat de simpatic este pe piele.Are particule foooarte fine de sidef care se imprastie chiar acolo unde trebuie sa ilumineze,creand astfel o senzatie de privire jucausa.Eu il folosesc uneori si pe post de iluminator pentru obraz,si asta pentru ca nu detin inca un iluminant care sa-mi satisfaca dorintele pe deplin.
   
          In poza de mai sus puteti vedea ca in designul initial al produsului acesta este "valurit".Im place,dar acest lucru il face sa fie mai usor de imprastiat,poate e putin prea prafos,dar e o problema rezolvata de sidef.Ca sa stiti,produsele sidefate au o aderenta mai mare pe piele,si de altfel si o rezistenta mai mare.
          Am facut si 2 swatch-uri,cel de sus e produs aplicat direct pe piele,iar jos este aplicat peste baza pentru machiaj de la Radiant.Se observa cu ochiul liber ca baza de machiaj intensifica produsul,dar arata bine oricum ar fi.
         

Il recomand?Da,este un produs bun,nu l-am folosit aplicat direct pe piele pentru ca la mine,de obicei,produsele nu tin daca nu aplic baza,asa ca nu va pot spune nimic despre rezistenta lui adevarata,dar nu cred sa fie probleme.
Brand: Flormar
Nume: Mono Eye Shadow
Nuanta: alb sidefat
Valabilitate: 24 de luni de la deschidere
Cantitate:4 g
Pret:in jur de 13 lei
De unde se cumpara:Reprezentante Flormar

       Voi detineti produse Flormar?Va plac?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com