Evenimentele saptamanii...

By | 9/26/2013 08:37:00 a.m.
Neata fetelor,


        Pai daca nici azi nu sunt matinala,atunci cand?
        Vreau sa va dau de stire de faptul ca in weekendul acesta se tine,la Romexpo, targul mult asteptat de toate iubitoarele de beauty Cosmetics Beauty Hair Expo.
          Pentru cei interesati va invit sa intrati aici si sa vedeti mai exact ce si cum despre targ.Eu o sa ajung acolo sambata,si tare mi-ar face placere sa ne vedem pe acolo,sa mergem sa cautam chestii faine ,fara de care,desigur,nu putem trai!
         Abia astept sa ajung la standul Top Line pentru a vedea ce surprize ne-au mai pregatit,sa aflu noutatile despre produsele Remington(Asta se va intampla in cadrul evenimentului Monei).Deocamdata nu am pofta sa-mi cumpar nimic,asta pentru ca nu am nevoie de nimic,dar stati sa ajung acolo si pe urma sa vedeti cu fug banii din portofel.
        Daca sambata ajung la Cosmetic Beauty Hair,maine ajung la Webstock,unul dintre cele mai mare evenimente de media din Romania.Am norocul de-a fi blogger acreditat,ceea ce-mi da posibilitatea de a participa la toate seminariile si conferintele care se vor tine maine la hotelul Marriott.

       Sunt in principal interesata de seminarul de "Blogging&Social Media",dar sunt sigura ca si toate celelalte imi vor trezi interesul.
      Ei bine?Cine mai vine cu mine?

       

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com