Dau o noua comanda pe iHerb.com.Tu ce-ti doresti?

By | 8/19/2013 10:26:00 a.m.
Neata fetelor,         Nu odata am fost intrebata cand voi mai plasa comenzi pe iherb.com asa ca m-am gandit ca acum,la inceput de toamna(ca doar de ..acus vine septembrie) sa ne luam si noi cateva noi produse.Ce ziceti?
         Ultima data am cumparat in principal pentru fete,eu alegandu-ma doar cu un borcanas de Biotin pe care am tot uitat sa-l iau asa ca am zis ca de data aceasta o sa imi umplu cosul cu mai multe lucruri.
         Cred ca o sa-mi mai cumpar cateva pensule de machiaj,nu ca n-as avea eu destule,dar mama deja a inceput sa fure din ale mele asa ca am zis ca mai bine-i cumpar si ei unele decat sa ne batem pe ele.
         As vrea sa incerc si un sirop  de caramel pe care Irina mi l-a recomandat...mai exact m-a momit cu el spunandu-mi ca "data viitoare cand dai comanda imi iau asta,si asta,si asta...aaaa si un sirop de caramel".Pai asa se face?Cand omul cere indurare ,cand el incearca sa renunte la dulciuri si sa manance sanatos tu asa-i faci.Urat!
         Deocamdata nu mai am nimic altceva pe lista,dar daca apare promit sa va comunic.
         Comanda/comenzile se vor da ca de fiecare data,dupa ce baniid e la toate fetele intra in cont pentru ca da,plata se face in avans.Transportul va fi impartit la cate persoane au produse/colet,si in plus de asta va fi nevoie si de 1$ in plus pentru conversia valutara care este facuta din lei in dolari.
         Deci?Ce ziceti?
         Dam si comanda asta?
         Astept mail-urile voastre cu link-urile produselor si costul produselor atat individual(per produs) cat si complet(suma totala).

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com