Giveaway de vara! ORLY+ Lancome!

By | 7/25/2013 02:36:00 p.m.
Buna fetelor!!!       Ce faceti? Eu abia astept sa plec(din nou)la mare ca sa va pot scrie de acolo,dar pana atunci m-am gandit sa va ofer un cadou pentru perioada in care ati fost alaturi de mine,desi articolele mele pe blog erau rare.Pentru mine inseamna foart mult sustinerea voastra asa ca m-am simtit obligata sa va multumesc pe masura.
       M-am gandit sa va ofer doua produse care ajuta ca o femeie sa fie completa,ca doar nimanui nu-i plac femeile nearanjate,nu?

     
      Ce puteti castiga?O oja ORLY nuanta "Fantasea" si "Le crayon khol waterproof" de la Lancome Paris.
 
      Ce trebuie sa faceti ca sa castigati?
1.Sa dati like paginii de facebook Sudessa(click aici) si sa distribuiti articolul pe facebook(asta va aduce o inscriere in plus)
2.Sa va abonati prin email la newsletter-ul Sudessa(click aici)-nu uitati ca dupa ce va abonati trebuie sa si confirmati abonarea prin mail-ul pe care-l primiti ulterior completarii adresei de mail.
3.Sa va abonati prin GFC (in sidebarul din dreapta gasiti un buton albastru pe care scrie"Inscrieti-va pe acest site")
4.Sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti numele cu care ati dat like,adresa de mail cu care v-ati abonat si optional link-ul share-ului pe facebook.


    Concursul se va incheia pe data de 15 august,fix de ziua mea de nume.Nu mi se pare corect ca doar eu sa primesc cadouri,la fel si voua,nu?
 

    Acestea fiind spuse,consider ca aveti mai sus tot ce este necesar inscrierii si castigarii!
    Multa bafta !


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com