A sosit,a sosit ultima comanda iherb.com...

By | 7/24/2013 03:54:00 p.m.
Buna fetelor!


       Sunt asa de fericita astazi!Tocmai ce am impachetat toate produsele pentru fete si urmeaza sa merg la posta sa le trimit,asa ca va scriu si aici,asa pe fuga despre ce este vorba.
       Acum fix 2 saptamani am dat ultima comanda pe iherb.com,sau mai bine zis..ultimele pentru ca s-a impartit in doua colete.

       Am stat putin cu inima pe ghimpi pentru ca multa lume s-a plans in ultima perioada de pierderea unor pachete,ba de intarziere si tot asa.Nu prea mi-a facut bine acest lucru pentru ca treceam printr-o perioada destul de tensionata,dar am facut fata,zic eu...cu brio.
       Cred ca nu prea veti fi multumite daca doar va povestesc,asa ca mai bine va arat poze,nu?
       In prima poza se afla comanda mea.Am ales sa-mi iau un borcanel de Biotin pentru ca am auzit ca este bun in problema caderii parului cu care eu ma confrunt momentan.Cele doua balsamuri de buze sunt absolut geniale.Am toata gama si nu ma satur de ele.Hranesc super bine pielea sensibila a buzelor.Cel cu menta are si proprietatea de a da o senzatie de caroare..super simpatice.
         Si mai jos aveti tot ce si-au comandat fetele:

      Voi ce v-ati mai cumparat de pe iherb?Stiti ca daca sunteti la prima comanda puteti folosi codul de reducere SUD143 ca sa aveti reducere de 10$,da?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com