Cine vrea sa comande produse de pe iHerb.com?

By | 6/25/2013 10:11:00 p.m.
Buna darlings,


        M-am hotarat ca asa,pe final de zi,sa va spun ca m-am hotarat sa realizez o noua comanda pe www.iherb.com. Deocamdata din cate stiu eu ar exista 2 persoane doritoare,dar as vrea sa am habar daca sunteti mai multe.
        La comanda trecuta am avut surpriza de a primi un produs nesigilat asa ca a curs in pachet.A fost prima data cand s-a intamplat si mai multe detalii puteti citi aici.
     
     
       Persoanelor interesate le spun ca avand in vedere ultima experienta ar trebui sa se gandeasca de 2 ori inainte de a alege produse lichide.Aparent cei de la iHerb nu mai sigileaza fiecare sticluta cu scotch cum faceau pana acum asa ca exista,de altfel,si posibilitatea ca acestea sa se deschida in timpul transportului.Eu am hotarat sa nu mai comand produse care stiu ca s-ar putea sa le pierd,si vreau sa va zic si voua sa va ganditi de  ori inainte sa faceti acest pas.
       Din pacate nu am primit de la ei (inca-sper eu) raspuns la mail-ul de refund asa ca pare-se ca s-au facut mai nesimtiti.Din pacate mie-mi plac produsele lor.De data aceasta cred ca o sa-mi comand si restul de ceaiuri pe care n-am apucat sa le iau,si poate mai gasesc cate ceva.In materie de pensule de machiaj am luat tot ce ma atragea.

       Daca sunt persoane care doresc sa se alature comenzii le rog sa-mi trimita mail pe  sudessasblog@yahoo.com .
       NU VOI RASPUNDE MESAJELOR PE FACEBOOK referitoare acestot subiect asa ca daca imi veti scrie acolo sa nu va intrebati de ce nu voi raspunde.Am facut acest lucru la comanda trecta si mi-a fost foarte greu sa coordonez totul pentru ca unele persoane m-au scris pe mail si altele acolo.Oricat de magnifica as fi eu,tot nu o sa retin pe toata lumea asa ca mi-e mai bine sa fie toata lumea la un loc.

       Astept mail-urile voastre.

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com