Sa fie caviar!...NOTD

By | 4/13/2013 09:03:00 a.m.
Neata fetelor,      Inca sunt uimita de faptulc a am reusit in aceasta saptamana sa va scriu in fiecare zi,si imi permit si eu putin sa fiu mandra de mine.
     Astazi,asa ca sa termin cu laudele,va arat cu ce mi-am innobilat unghiile ieri.Nu prea sunt adepta manichiurilor moderne.Prefer mai mult sa fie totul simplu si frumos,decat aglomerat si messy,dar cand am vazut bilutele pentru manichiura caviar nu m-am putut abtine si le-am cumparat in speranta ca le voi purta vreodata.
     Pe langa acestea am mai cumparat inca 2-3 oje si pana am ajuns acasa ,ce sa vezi?Una dintre ele se sparsese si murdarise toate celelalte produse.Noroc ca erau intr-o punga si nu direct in geanta ca nu stiu ce m-as fi facut.
     Datorita faptului ca a trebuit sa curat toata acea oja de pe celelalte produse evident ca unghiile mele frumoase si ingrijite s-au stricat si a trebuit  sa imi fac din nou manichiura.
     Acela a fost momentul in care mi-a venit pofta de caviar si am zis"acum e momentul".
     Asta este ceea ce mi-a iesit:
      Nu m-am incumetat sa pun pe toate unghiile ca m-am gandit ca daca nu-mi iesi trebuie sa o iau de la capat,dar slava Domnului ca nu a fost nevoie si nu am stricat nici inelarele.
   
   
      Ce spuneti?Va incumetati la o manichiura caviar?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com