Review Mario Badescu "Kera Moist Cream"

By | 4/10/2013 07:41:00 p.m.

Neata,

 
      De mult tin sa realizez acest review,mai exact sa o pun pe V sa scrie despre aceasta crema care ea spune ca i se potriveste ca o manusa.

      Cred ca nu este nevoie sa va spun cat de greu mi-a fost sa o conving sa lase pentru o perioada in sertarul cu creme indragita ei crema de la LRP,dar intr-un final,cand cea mai sus mentionata s-a terminat si era in criza,a inceput sa o foloseasca pe aceasta si,ce sa vezi?,"Maria avea dreptate,chiar e super buna".
      Mario Badescu "Kera Moist Cream" este o crema special destinata tenurilor sensibile si care au nevoie de hidratare asa ca mama,care are un ten foarte uscat desi bea mai mult de 2 l de apa pe zi,si mananca aproape echilibrat,dar sa zicem ca poate lipsesc altele din organism.
      Cand i-am ales-o eram sigura ca ma voi lovi de bariera ezitarii datorita faptului ca este un produs nou,despre care nu a auzit prea mult,dar cand am pus-o sa citeasca unele articole,care faceau decat sa spuna pareri sincere despre acest produs s-a linistit si mi-a promis exact ceea ce a si facut.Ca o va incerca.


       Din pacate nu a putut sa va impartaseasca direct parerea ei pentru ca timpul ii este foarte limitat,dar mi-a dat o lista cu pro si contra pe care vi le enumar mai jos.
   Pro:
-hidratare intensa inca de la primele utilizari;
-specifica pielii sensibile(la noi in familie e doar piele sensibila);
-nu a prezentat iritatii pe durata folosirii cremei;
-miros placut;
-continut foarte mic de alcool;
-dupa folosire,fata se simte fina si nu e nevoie de o reaplicare a cremei dupa cateva ore,asa cum zicea ea ca pateste la LRP pe timpuri cu vant si ploi.

   Contra:
-cutie deloc igienica.Uraste sa-si bage degetele de fiecare data in produs asa ca a utilizat o spatula(numai eu cand am facut poza am bagat degetul,ca nu-mi zisese);
-crema intra destul de greu in piele,in schimb nu este nevoie de o cantitate mare pentru a  fi acoperita intreaga fata.

Il recomand? V zice ca da,ca este o crema care merita,mai ales daca nu aveti probleme cu bagatul degetelor in cutie.A zis ca va mai incerca produse Mario Badescu ,dar ca a vazut ea creme la "butelcute"in care nu e nevoie sa-ti bagi degetele.Una cu caviar parca.Crema este speciala penrtu tenul sensibil si uscat asa ca daca aveti ten mixt/gras luativa gandul de la ea ca nu o sa va placa.Asta va spun din proprie experienta.

Brand: Mario Badescu
Nume: Kera Moist Cream
Valabilitate: 6 luni de la deschidere
Cantitate: 29ml
Pret:125 lei,dar acum este la oferta pe www.carespot.com
De unde se cumpara:  O puteti cumpara de aici.


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com