Review Mario Badescu Almond Honey Non-Abrasive Face Scrub

By | 4/27/2013 08:10:00 a.m.
Neata,


      Ma bucur ca am ajuns sa public si acest articol pentru ca statea de prea mult in drafts si fetele ma tot intrebau de ce nu apar si ele pe blog.Imediat va explic si ce fete si de ce.
     Nu stiu cati dintre voi stiu,dar eu sunt mai nou,cam de un an asa,studenta la UAUIM in Bucuresti,asa ca asa a plecat fetita de acasa si s-a instalat cu doua prietene dragi care-i fac hatarul de fiecare data cand are ea vreo idee mai nebuneasca.
      In cazul de fata,cand am primit de la Carespot.ro coletul care continea si aceasta masca am zis "Gata fetelor,astazi e zi de rasfat".Zis si facut,asa ca de atunci ne-am facut "o rutina saptamanala" de rasfat pentru tenurile noastre si folosim aceasta masca si ne uitam impreuna la un episod dintr-un serial asteptand ca aceasta sa se usuce.
      Despre aceasa masca am mai vorbit si cam acum un an,dar atunci nu am avut decat ocazia de a o incerca intr-o mostra..aproximativ 4 folosiri.Acum,desi o folosim toate de prin februarie,ea parca nu se mai termina,asa ca prima calitate a acestui produs este reprezentata de faptul ca ai nevoie de o cantitate foarte mica pentru a iti umple toata fata,exact cum am facut noi aici:
          Nu-i asa ca suntem absolut adorabile?Ma intreb daca va veti da seama care sunt eu dintre cele 3 zane din poza.        Si acum poze cu adevarata vedeta a acestu articol:
         Produsul are o nuanta de roz pal,si un miros absolut miiiinunat(dupa gusturile mele).
     Cred ca se poate citi si lista de ingrediente,dar o scriu aici din nou: apa deionizata, propilenglicol, talc, Extract de alge, oxid de zinc, PVP, caolin, ulei de migdale, extract de miere, făină de porumb, metilparaben.


   In pozele de mai sus puteti vedea poze cu masca aplicata pe mana,am vrut sa vedeti exact ce cantitate de produs as folosi eu pentru jumatate de fata,si luati in considerare ca sunt si fragmentele de migdale care sunt pentru exfoliere.Ca practic asta face aceasta masca,exfoliaza intr-un mod foarte usor pielea moarta de pe epiderma.Eu,care am o fata mai mult decat sensibila nu am avut probleme cu ea,si nici fetele nu au prezentat iritatii ale tenului asa ca Traiasca Masca!

Il recomand(am)?  DAAA,pentru mine pot spune ca este un scrub de fata mai mult decat potrivit pentru ca nu-mi face pielea sa fie prea uscata dupa ce o dau jos.Pentru fete,ea este ideala pentru ca ele nu au tenuri asa de problematice ca al meu,dar si pentru ca mirosul si textura sunt ademenitoare +efectele vizibile.

Brand:Mario Badescu
Nume:Almond Honey Non-Abrasive Face Scrub
Valabilitate:6 luni de la deschidere(parca atat..eu nu o recomand mai mult oricum;noi o pastram in frigider si pentru ca nu este intr-un ambalaj care sa permita o patrare a produsului cat mai buna cred ca 6 luni e acceptabil)
Cantitate:118 ml
Pret: Acum o gasiti la reducere de la 94 de lei la 84 de lei.
De unde se cumpara:www.carespot.ro


        Voi ce spuneti?Ati incercat-o?Care este scrub-ul vostru preferat pentru ten?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com