Review Bioten Lapte demachiant...

By | 4/09/2013 07:49:00 a.m.

.

Neata,


     V-am intrebat ieri daca sunteti interesate de a afla care este noul si vechiul meu demahiant.ii spun noul si vechiul pentru ca il folosesc de mai bine de 6 luni,de cand ultimul demachiant LRP s-a terminat si din pacate,fiind la mare,nu am reusit sa gasesc o farmacie din care sa-l cumpar.
      De mult voiam sa incerc produsele Bioten,dar niciodata nu avusesem ocazia asa ca atunci cand am avut ocazia am zis ca nu am de ce sa mai aman.Ei bine,asa sceptica cum sunt eu am zis ca "acuma 3 zile cat mai stau la mare,pot sa sufar".In magazinul respectiv aveau foarte putine produse si trebuie sa recunosc ca,acum gandindu-ma la trecut,am avut noroc sa-l gasesc.
      M-am orientat sper demachiantul cu miere si cimbrisor,care miroase divin,dar deloc diferit de cealalta varianta care nu stiu sa va spun cu ce este,dar va pot spune ca are ambalajul portocaliu.
      Pana sa-l incerc pe acesta am testat cred ca mai bine de 10 produse,si doar unul m-a multumit pe deplin,si anume demachiantul de la LRP care nu-mi facea ochii sa lacrimeze si nici nu-mi usca pielea de pe fata,singurul dezavantaj al acestuia fiind pretul(undeva peste 50 de lei)care nu este tocmai mic.
      Acum,la aproape jumatate de an dupa ce am inceput sa folosesc atat eu cat si mama leptele demachiant Bioten putem spune amandoua ca mare dinferenta intre Bioten si LRP nu este.Poate doar faptul ca LRP nu are parfum,in rest efectele sunt aceleasi.
      Curatare eficienta si fara sa freci la ambele,ochii sunt frumosi si luminosi si dupa folosirea produsului Bioten,dar cel ami important este ca nu provoaca lacrimarea lor si nici nu descuameaza pielea.Ca sa nu va mai spun despre pret,care este undeva in jur de 12 lei pentru 200ml.
       Asta numesc eu calitate la pret redus
     
Il recomand?Ce sa ma mai lungesc?DA,cu siguranta.Eu sunt la a 3-a sticluta,iar mama la a 2-a si o sa continuam sa-l cumparam.Speram sa nu se schimbe formula sau sa fie scos de pe piata,dar pana se va intampla asta noi nu cred ca il vom schimba.Mentionez ca noi folosim doar rimeluri waterproof si acestea de demachiaaz foarte usor,spre uimirea noastra(Maybelline si L'Oreal).

Brand:Bioten
Nume: Lapte demachiant
Valabilitate: 12 luni
Cantitate: 200ml
Pret: ~ 12 lei
De unde se cumpara: Carrefour,Real,magazine generale,farmacii..de mai peste tot.

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com