Machiaj simplu si rapid...by Michelle Phan

By | 4/15/2013 08:38:00 a.m.
Neata,


      Gata,de astazi schimbam foaia.Daca pana acum v-am aratat numai videoclipuri in care Goss va arata diverse trucuri de machiaj,de acum am hotarat sa va arat tot ce gasesc interesat pe internet,indiferent de persoana.
      S-ar putea ca unele dintre voi sa o cunoasteti pe Michelle Phan,dar adaca nu sunt sigura ca o sa va placa de ea.Mie-mi place de ea inca de acum2 ani,de cand am descoperit-o si ii urmaresc constant videoclipurile.
      Desi nu la fel de concisa intr-ale machiajului si ea are videoclipuri destul de scurte,la care nu te plictisesti.
      Videoclipurile de azi sunt filmate anul trecut,daca nu ma insel,pe vremea asta cand a primit,exacta sa cum specifica in primul un challange de la un fan in care sa incerce sa-si gaseasca produse pentru machiaj,toate in valoare de maxim 20$.
      V-as ruga sa fiti atente la modul in care afla care nuanta de fond de ten i se potriveste.De fapt,aceasta este si principalul motiv pentru care va pun aici filmuletul.

        Acum,in cel de-al doilea,cred ca v-ar fi de folos toate trucurile pe care le foloseste,in principal modul in care aplica fondul de ten.Pe mine asta m-a interesat cel mai mult.

       Astept sa-mi spuneti catd e folositoare v-au fost filmuletele,si daca vreti sa vedeti doar videouri cu Goss ,sau e mai bine asa cum am zis ca o sa procedez de acum inainte.


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com