Ce ne cumparam de la Cosmobeauty?

By | 4/23/2013 09:16:00 a.m.
Buna fetelor,


     Am hotarat sa va spun,in caz de nu stiati deja,despre urmatorul targ de beauty pe care capitala noastra il gazduieste,si anume Cosmobeauty.
    In fiecare an,pe la sfarsit de aprilie sa stiti ca firmele care distribuie sau produc  lucrurile de care noi,femeile,suntem dependente se reunesc la Sala Palatului si ne asteapta pentru a ne prezenta cele mai noi produse ale lor,dar si pentru a ne goli buzunarele.


    Ce standuri ma intereseaza pe mine anul acesta la Cosmobeauty,si cred ca nu doar pe mine:
1.Inglot Romania
    -Aceasta firma minunata,de care noi bucurestencele suntem private(ma rog..nu doar noi..ci si intreaga tara pentru ca ei au magazin deschis doar in Constanta) vine in sfarsit si in Bucuresti ca sa ne putem goli de tot buzunarele la standul ei.
2.Make-up Studio.
   -Ca tot v-am spus de curand ca vreau un concealer nou.Cred ca pana la urma imi cumpar de la ei,de la stand direct.Ce bine..asa imi aleg exact produsul care mi-e bun,fara a gresi nuanta.(Si eu sunt departe de Bucuresti,undeva prin vestul tarii,Arad daca tin eu bine minte)
3.Malu Wilz.
  -in toamana,cand imi cautam atat mie cat si mamei un corector bun,fetele m-au indreptat catre ei,dar scarba cu care am fost intampinata la Beauty Hair expo m-a facut sa dau bir cu fugitii.Ma intreb daca si de data aceasta vor fi la fel.
4.Beauty One
   -Ma tot gandesc daca sa-mi tratamentul CHi sau nu...Fetele ma tot bat la cap cu el,dar nu stiu daca parul meu va fi multumit de el.
5.Skin79
  -Sper sa gasesc promotii ca sa-mi cumpar Super Pink BB Cream.Chiar mi-a placut cel mai mult dintre toate BB-urile incercate.   Daca doriti sa mergeti trebuie sa va spun de pe acum ca trebuie sa va burdusiti bine cardul pentru da altfel o sa plecati cu depresie de acolo.
   Intrarea este libera si acesta tine de vineri 26 pana duminica 28 aprilie.

   Eu cel mai probabil o sa merg vineri.Voi avetid e gand sa mergeti?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com