Ce a ales Dana pentru nunta....

By | 4/11/2013 10:31:00 a.m.
Buna fetelor,


         Cum va petreceti zilele acestea semi-insorite?Eu cand am timp liber hoinaresc pe bloguri si site-uri in cautare de noi prazi.Stiu ca v-am mai aratat si acum ceva timp produse de pe Maxnina.com,dar acum am ajuns sa ma uit si la rochii de mireasa.Nu de capul meu,ci cu ajutorul prietenei mele ,Dana care are in vara nunta si este in cautare de model de  rochie de mireasa.
         Ea s-a hotarat sa vorbeasca cu a ei croitoreasa,care este GE-NI-A-LA sa-i faca ceva asemanator cu:
               Pentru mine rochia aceatsa este putin prea de printesa,dar daca ei ii place sa speram ca-i va sta bine.Nu stiu de ce nu vrea sa-si cumpere una si vrea sa-si faca.
              Si daca tot a gasit un model de roche de mireasa s-a gandit si la noi,domnisoarele de onoare si a hotarat ca toate vom purta acelasi tip de rochie,unul care sa aduca cu aceasta:
                     Sper sa o pot convinge sa nu-mi faca bentita aia de la baza fustei pentru ca pe mine clar nu m-ar avantaja.Plus,poate schimbam putin culoarea..e prea aproape de alb zic eu.
                   Eu as fi preferat sa avem genul acesta de rochii:
              Iar seara sa ne schimbam in ceva mai lejer,dar ce poti spune in fata uneia dintre cele mai bune prietene ale tale,atunci cand e cea mai importanta zi din viata ei?Nu poti zice nimic,asa ca ma supun cerintelor.
              Voi cum ati vrea sa arate rochia voastra de mireasa?Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com