Amenajare de vis...

By | 4/01/2013 10:52:00 p.m.
Buna,

     In perioada aceasta sunt prea fericita din cauza vremii de afara ca sa am inspiratie sa scriu review-uri sau sa realizez machiaje asa ca astazi sper sa va incant ochiul cu niste obiecte de mobilier pe care eu una mi le-as dori,asa ca femeie,in dressing.
     Nu de mult timp am descoperit www.vivre.ro si de atunci cred ca nu exista saptamana in care sa nu pierd macar 30 de minute holbandu-ma la produsele lor,si nu doar uitandu-ma ci si dorindu-le.
     Pentru astazi v-am pregaiti obiecte de depozitare din gama "Forma ,stil ,eleganta" care mie-mi plac foarte mult in principal datorita culorilor pe care le au.
 Violetul folosit pentru acest dulap este minunat.El nu are decat 3 sertare si presupun ca sunt dispuse orizontal,dar diferentierea prin patrate dispuse la adancimi diferite.Nu-mi dau seama din poza daca acestea sunt pictate manual,dar ei asa se lauda.Il puteti vedea mai bine aici.

     Acest dulapior este minunat pentru accesorii si machiaje.Eu in principal cand l-am vazut nici nu m-am gandit la el ca fiind un loc de depozitare a accesoriilor,ci al machiajelor,dar cand am vazut cea de-a doua poza mi-am dat seama pentru ce a fost facut.Imi place la el in special aspectul vintage si faptul ca fiecare sertar are scris pe el  un cuvant care sa te faca sa te gandesti la lucruri frumoase.Cred ca mi-ar face placere sa existe si un dulapior fara scris ca sa-l pot personaliza,dar sunt constienta ca nu toata lumea ar vrea sau ar putea face asta asa ca e mai simplu deja realizat.Mai are rost sa spun ca are oglinda incorporata?
    Daca va face cu ochiul vi-l puteti cumpara sau doar puteti sa-l admirati aici
 
    Voiam sa va intreb,ce-ati zice daca odata pe saptamana v-as arata cu ce ma ocup eu,interioare de case?

 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com