Si uite ca a venit si 20....

By | 3/28/2013 09:27:00 p.m.
Buna,


     Astazi e o zi destul de importanta pentru mine,asa ca m-am gandit sa va scriu si sa va multumesc din nou ca mi-ati fost alaturi atata timp(2 ani si ceva).Cand am inceput sa scriu pe blog aveam nici 18 ani si nu stiam nimic,ma rog..mai nimic,despre machiaj,beauty si tot ce implica aceste doua notiuni.
    De atunci au trecut 2 ani si mai bine si am invatat cu pasi marunti la ce se refera fiecare si am invatat sa folosesc fiecare lucru pe care l-am "prins".
     Astazi fac 20 si nu mi-e rusine sa spun ca sunt beauty blogger pentru ca stiu sa dau sfaturi celora care mi le cer,stiu sa explic ce inseamna SPF,UV si toate celelalte abrevieri.Am observat ca lumea este din ce in ce mai deschisa la nou,la ce inseamna sa ai grija de tenul tau si la ce sa se astepte de la fiecare produs pe care-l cumpara.Am descoperit insa ca sunt si lucruri care nu s-au schimbat si care cred ca nu se vor schimba decat cu varsta..
     Cel mai frumos cadou pentru mine a fost aceasta zi fara ninsoare si cu raze de soare intrezarite printre norii care inca troneaza pe griul cer al Bucurestiului.
     De la anul cu numarul 20 imi doresc sa fie la fel ca si cel precedent,cu mai multe impliniri pe plan sentimental poate,dar nu tin neaparat.
     Lucrurile materiale am incetat de mult sa le mai cer pentru ca stiu ca am deja oameni dragi care-mi sunt alaturi si care stiu ce si cum despre mine asa ca las in seama lor acest aspect.
     Primul si cel mai important cadou primit anul acesta este:


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com