Si tu ai trecut prin asta?Ce-i de facut?

By | 3/25/2013 07:37:00 a.m.
Neata,


       Astazi este ziua de predare.Weekendul asta a fost cel mai obositor de pana acum,dar nu-i bai ca doar a trecut.Sper sa merite tot efortul si sa primesc nota mare!
       Ma bucur ca am gasit putin timp pentru a va scrie deoarece mi-ar face placere sa stiu ce parere aveti in legatura cu urmatoarea situatie:
   -stai linistita si dintr-o data vezi ca una dintre unghii ti s-a rupt.Nu stii de unde,nu stii de ce,dar se pare ca e rupta si ca trebuie taiata.Este desigur foarte scurta dupa ce-ai taiat-o,in comparatie cu suratele ei care arata frumos si ingrijit.
     Ei bine,in situatia de mai sus,ce ati face?Ati taia toate unghiile la aceiasi lungime?Sau ati astepta sa va creasca unghia/unghiile rupte?
                       (ca sa am cuticulele-pe care nu le tai- hidratate,am aplicat crema de galbenele)
     Eu sunt foarte stricta in ceea ce priveste ingrijirea mainilor si cred ca aceasta este prima data cand aleg a doua varianta,si asta doar datorita faptului ca unghia pe care de altfel,o puteti vedea si in poza,este rupa fix "din carne" si nu-mi permit sa le tai pe toate asa.
     Cand mai creste,cred ca saptamana viitoare o sa le fac pe toate la aceiasi lungime,dar pana atunci o "cresc" pe aceasta.

     In situatia asta voi ce faceti?Cat de mult tineti la "a avea toate unghiile la aceiasi lungime"?


 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com