Produse noi,special pentru...

By | 3/17/2013 09:01:00 a.m.
Neata,

      Nu stiu daca stiti,dar pana acum o saptamana nu am organizat niciodata un articol de tip "HAUL".Imi plce sa citesc la celelalte blogggerite ce mai cumpara si incearca ele,dar nu m-am incumetat niciodata sa va scriu si eu,pentru ca probabil nu am o lista care sa ajunga la peste 3-4 produse noi/lunar.Na,sunt mai conservatoare,ce pot spune.
       Astazi insa,am hotarats a incerc si acest tip de articol,sa vad parerea voastra in ceea ce priveste articolele de acest gen.
       O sa incep cu un produs despre care nu am apucat sa va vorbesc,dar promit un review cat mai amanuntit.Acest produs este "special pentru tenul "mixt-gras,ca al meu,asa ca acesta este produsul special pentru ten:
   Acesta este unul dintre cele 2 noi fonduri de ten de la La Roche Posay.L-am primit spre testare la evenimentul La Roche Posay de pe 7 martie.O sa va poveste sc despre el mai pe la sfarsitul lunii,dupa ce ma dumiresc ce si cum.
          Al doilea produs este "special pentru par" si anume Moroccanoil -tratamentul.La-m luat de la Ioana si la un super pret,doar 100 de lei.

           Al treilea produs se incadreaza tot in categoria"special pentru par".Vorbesc despre samponul pentru par cret de la L'Oreal.
          Si ultima,dar nu cea din urma.As putea spune ca este chiar invers.O oja noua de la Farmec.Imi plac ojele lor pentru ca sunt foarte rezistente.Chiar mai mult decat te-ai astepta.
           

               Voi ce produse noi ati adaugat rutinei voastre?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com