O noua comanda iHerb.com!

By | 3/30/2013 10:19:00 a.m.
Neata


     Stiu ca data trecuta cand am hotarat sa realizez o comanda pe iHerb.com au fost mai multe doritoare decat am putut ajuta asa ca m-am gandit ca odata la aproximativ 2 luni sa realizez o alta comanda(comenzi) de fapt.
     In acest sens va scriu acum pentru ca stiu ca in afara de cele care si-au aratat interesul atunci,mai sunt fete care-si doresc sa poata cumpara produse de pe www.iHerb.com,dar nu-si permit datorita problemelor cu transportul/plata,etc.
     De data aceasta comanda se va realoza undeva in  jurul datei de 8 aprilie,asadar aveti o saptamana la dispozitie sa va hotarati si sa imi trimiteti mail pe sudessasblog@yahoo.com ca sa putem discuta.
     Daca aveti nelamuriri sau doar intrebari va rog sa-mi scrieti aici sau pe mail.Pe facebook raspund mai greu.
     O sa incerc sa va ajut pe toate,exact asa cum am facut si pana acum.
   
     Mentionez de pe acum ca aceste comenzi sunt date pentru voi,nu pentru mine si ca mi-as dori ca relatia dintre noi sa fie atat una de pritenie ,cat si una de respect reciproc si spun asta pentru ca data trecuta mi s-a intampat ca una dintre domnisoare sa fie nemultumita de faptul ca mi-am permis sa nu am timp sa-i raspund la mail.Acest lucru este destul de probabil,mai ales daca mail-ul nu este urgent.
    Plata produselor se va face in avans,pe cardul meu,exacta sa cum am procedat si pana acum,pentru ca pe urma cei de la www.iherb.com sa ia suma respectiva din contul meu.In afara de costul produselor se vor mai adauga 1-2$ pentru transportul SUA-Ro,5 lei pentru transportul in Ro prin posta romana,iar daca sunteti din Ploiesti sau Bucuresti doar 3 lei pentru conversia lei-valuta(pentru cele care nu sunt din aceste orase suma aceasta este deja inclusa in costul transportului in Ro).
    Suma pe care o veti da pe transportul coletului din SUA va fi direct proportionala cu greutatea comenzii,asadar daca se intampla ca datile trecuta cand 2 persoane se incadreaza intr-o comanda,aceste vor fi nevoite sa imparta suma de 4$ shipping la 2,adica vor plati fiecare 2$ pentru colet.Asta pentru ca datile trecute am pus eu bani de la mine ca sa poata ajunge coletele si nu mi se pare corect.

    Acestea fiind zise astept mail-urile voastre cat mai curand.


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com