Crema de galbenele,izvorul pielii hidratate?

By | 3/20/2013 10:14:00 a.m.
Neata,


       Vaaaai,nu-mi vine sa cred ca mai am timp sa scriu pe blog.Saptamana aceasta este una pur si simplu nebuna.Nu am timp de nimic altceva decat desen,desen si iar desen.Nici nu stiti cat de mult imi doresc sa treaca ziua de luni,25 martie ca sa scap de predare si sa ma odihnesc si eu ca lumea buna.
       Acum ca am terminat cu vaicareala,pot sa trec la subiectul acestui articol,si anume crema/unguentul de galbenele.


       Nu stiu daca voi l-ati incercat,dar eu abia din octombrie m-am hotarat sa-i dau o sansa.Nu stiu ce m-a impiedicat pana atunci sa o folosesc,dar ma bucur ca am hotarat sa o fac.
       Pana sa ma hotarasc sa o incerc pe post de crema de corp foloseam diferite produse speciale pentru ingijirea coatelor,a calcaielor,in principal a zonelor mai uscate ale corpului si ce credeti?La mine nimic nu dadea rezultate.Probabil ca pielea mea nu absoarbe atat de bine cremele compuse chimic.Asta chiar nu stiu.
      Ce stiu eu crema de galbenele poate fi folosita pe intreaga suprafata a corpului,eu insa nu am folosit-o pe fata pentru ca nu mi se pare igienica cutiuta in care a fost pusa.Am gasit in schimb si creme de galbenele depozitate in tuburi,si acelea cred ca le-as putea folosi,in schimb cremele care vin la borcan cu siguranta nu-s de folosit,la mine pe fata cel putin.
       Crema de galbenele este o crema foarte hidratanta,"grasa" cum se spune pe la noi,care are grija ca pielea foarte uscata sa-si rezolve aceasta problema.Am citit ca aceasta poate fi folosita si impotriva depigmentarilor pielii.Cineva mi-a spus ca pentru rani,sau cicatrici tinctura de galbenele face minuni,dar nu am incercat pana acum.
       Eu ma rezum la folosirea ei in zonele cu piele foarte uscata a corpului meu:coate,calcaie,buze si maini .
       De aplicat,cred ca seara este cel mai bine,inainte de culcare pentru ca dupa sa poata intra bine in piele si sa poata sa-si faca treaba.
 
       Voi folositi crema de galbenele?Ce alte intrebuintari ale acesteia  mai stiti?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com