Comentati ca sa plantam! Recenzie de carte.

By | 3/10/2013 11:44:00 a.m.
Neata tuturor,


       M-am gandit ca aceasta dimineata de duminica sa va intampine cu o recenzie a celei mai noi carti citite asa intr-o fuga de nedescris printre drumuri,facultate si petreceri de 1 si 8 martie.
       Aceasta carte am primit-o,exacta sa cumv-am spus si aici in urma campaniei vALLuntar iniţiată de Grupul Editorial ALL, cu sprijinul ROMSILVA.Ma bucur cand vad ca exista oameni care se gandesc si la mediul inconjurator.
       Trebuie sa recunosc de la inceput ca eram sigura ca-mi va placea aceasta carte,si asta se datoreaza in principal titluluia cesteia care este absolut delicios"Dieta iubitoarelor de ciocolata".Ce-ti poti dori mai mult decat sa ti o dieta pe baza de ciocolata,va intreb?Ce oare?
       Ei bine,aceasta carte este o urmare a unui prim volum intitulat "Clubul iubitoarelor de ciocolata" pe care mi-am promis ca o sa o achizitionez imediat ce am timps a trec pe la o librarie mai bine aprovizionata pentru ca pana acum n-am gasit-o nicaieri.
      Si acum despre carte.Asa arata,pentru cei interesati de cum se prezinta:
         Dupa cum puteti observa si voi,coperta este mai mult decat sugestiva,ba chiar dupa ce termini de citit cartea iti dai seama ca este chiar "povestea cartii".
         Aceasta lectura este una specifica zilelor care trebuie imbunatatite cu o portie lecturata de ciocolata(eu nu pot manca cioco asa ca m-am conformat destul de bine cu aceasta carte).Nu odata am inceput sa rad in tramvai si sa nu-mi dau seama ca de fapt se aude rasul meu si ca oamenii din jurul meu ma privesc cu repros sau curiosi.
         Tema cartii este una specifica romanelor chic:4 prietene care se ajuta la bine si la rau.Pe parcursul paginilor acestea vor trece ,fiecare in parte,prin intamplari placute si mai putin placute,de la copii nedoriti pana la jocuri de noroc,nunti fara mire si dealeri vegani de droguri.V-am facut curiosi,sau mai exact curioase?Pai ca sa fie si mai simplu:eroina acestei carti este Lucy,care in urma deceptiilor lui Marc,fostul ei logodnic,s-a cuplat cu (Iubi) Aiden,seful sau,un mascul Alfa al firmei la care lucra.Acesta este nevoit sa plece pentru un timp in  Australia.Dupa multe incercari esuate de a lua legatura cu Iubi,Lucy reuseste sa se conecteze cu acesta prin laptop si sa fie martora unei scene de dragoste.Din acel moment eroina incepe sa primeasca avansurile interminabile(de la despartire) ale fostului logodnic Marc,si ajunge intr-un final sa fie cu el dupa o noapte de betie in seara de Craciun.Cand se intoarce din Australia Iubi nu intelege de ce aceasta nu i-a raspuns la apeluri inainte si dupa Craciun asa ca ii cere explicatii.Aceasta ii povesteste intamplarea si,desi te-ai astepta ca lucrurile sa nu se rezolve,apele se linistesc,totul fiind de fapt o neintelegere,sau asa sustine Iubi.Acestia se impaca ,dar cand Aiden afla ca a fost inselat in seara de Craciun ei rup orice relatie personala,ramanand doar cea profesionala de care saraca Lucy se apara cu baricade realizate din batoane Mars,Twix-uri si multe trufe de ciocolata.
         Daca ma intrebati pe mine ,v-as spune ca eu as mai citi-o inca de 10 ori.Chiar nu am mai citit ceva atat de savuros de mult timp si m-a facut sa visez la ceva frumos si sa cred ca exista posibilitati ca acestea intamplari sa fie si in viata reala.
         Recomand aceasta carte iubitoarelor de povesti dulci care sunt prea ocupate sa-si creeze prorpiile lor povesti,dar care tind sa fie implinite.
         Cartea o gasiti aici.


        V-am facut curioase?

        Astept cat mai multe comentarii ca sa plantam cat mai multi copaci.La 15 comentarii e plantat un copac pentru noi,pentru aerul nostru.Cat de mic,dar sa existe va rog!


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com