Vreti comanda? Comanda va dau!!!

By | 2/02/2013 10:35:00 a.m.
Neata tuturor!!


     V-am intrebat acum cateva zile pe facebook daca sunt doritoare pentru o noua comanda pe iherb.com si multe dintre voi v-ati exprimat dorinta.Ma bucur de acest fapt si vreau sa-l punem in aplicare.     Dupa cum probabil majoritatea dintre voi stiti,nu sunt la prima experienta de genul asa ca ma bazez pe cunostintele acumulate din datile trecute.
     Cerintele obligatorii pe care trebuie sa le indepliniti sunt putine:
-se pot comanda suplimente de orice fel si in orice cantitate
-se pot comanda oricare alte produse,dar as prefera sa nu adaugati mai mult de un produs lichid,cu cantitate de peste 200 ml/g pentru ca altfel vom fi nevoite se impartim comanda in 2,si riscul sa se piarda este mai mare.
     Ce s-a schimbat?Pai am observat ca acum shippingul este obligatoriu,dar nu va faceti griji,nu costa decat 4$ asa ca nu-i bai,mai adaugam 1$ la fiecare comanda.
     Fiecare dintre noi este nevoit sa-si faca suma produselor si sa converteasca in lei,plus doresc ca atunci cand primesc mail-ul cu linkk-urile produselor sa fie scrise in dreptul lor cantitatea,pretul si greutatea acestora.
Later Update:Plata se va realiza prin transfer bancar in contul meu de BCR inainte de plasarea comenzii.Penrtu cei care nu sunt din Bucuresti acum,acestia vor trebui sa adauge la comanda inca 4 lei pentru coletele care vor fi experiate prin Posta Romana.

     Daca sunteti interesate astept MAILurile voastre pe sudessasblog@yahoo.com (nu raspund mesajelor lasate pe facebook) unde va voi da mai multe detalii.

     Ei,ce spuneti?O facem si p-asta?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com