O miercuri seara de poveste la Keiko D'ORobanti !!!

By | 11/30/2012 06:23:00 p.m.
 Buna fetelor!!!


     Inca de joi ma gandesc sa relizez acest articol,dar pana acum nu am avut timpul necesar pentru a  scrie,si nici nu gasisem formulele potrivite pentru ca voi sa ma puteti intelege.
    Ca sa incep cu inceputul,miercuri am fost invitata la Keiko D'ORobanti impreuna cu alte bloggerite,pentru a fi puse in tema cu noutatile in materie de ingrijirea tenului si a corpului,intr-un cuvant:CRYOGEN
    Am fost foarte frumos primite,fetele sunt atente la orice detaliu asa ca pe mine m-au facut sa ma simt ca acasa,mai exact la un miniparty,motiv pentru care tin sa le multumesc.
    Noutatile pe care le gasim inca din luna octombrie in centrele Keiko ne ajuta sa aratam cat mai bine,in principal pentru a ne face pe noi sa fim lumtumite cu noi.Ce mi-am dat seama din discursul  Sorinei Bratu, managerul centrelor Keiko este ca aceasta terapie a fost in prealabil testata chiar si de ea,pentru a putea oferi clientilor informatii concrete.
   Criolipoliza este cel mai inovativ tratament in industria estetica ea fiind bazata pe o serie de 3  terapii:
1.Vacuum de care toate stim ca are efecte vizibile in ceea ce priveste elasticitatea pielii .
2.Inghetarea celulelor adipoase prin suflarea aerului rece asupra portiunii vizate.
3.Laser Soft cu efect de fragmentare a grasimilor intarite in celulele adipoase
    " In momentul in care celulele adipoase din zona de lucru primesc semnalul de inghet (criolipoliza) sunt angrenate intr-o moarte fiziologica numita apoptoza. Imediat dupa declansarea apoptozei in interiorul adipocitelor (celulele grase) au loc transformari morfologice si structurale care determina semnale gen ,,Mananca-ma!’’.

     Macrofagele, celulele specializate in fagocitarea(distrugerea) celulelor bolnave si a toxinelor din organism, primesc aceste semnale, se deplaseaza si distrug in totalitate acele celule grase muribunde."-explica Sorina pe site-ul oficial Keiko.
   
    Tot Sorina ne-a avertizat ca in urma acesei proceduri nu vom scapa de grasimea nedorita imediat,ci in decursul a 45-60 de zile,dar succesul ,spune ea,este garantat.Nu exista un numar minim,dar nici unul maxim de sedinte de Criolipoliza asa cum suntem obisnuite in cazul altor proceduri,asa ca exista sanse sa scapati de aripioare sau de burtica dintr-o singura sedinta.
    Sedintele ,in caz ca este nevoie de un numar mai mare,se fac dupa cele 45-60 de zile de la sedinta precedenta pentru a urmari exact stadiul in care pacientul se afla.
    Nu exista contraindicatii la aceasta procedura,dar ca niste fete precaute,ele nu recomanda utilizarea procedurilor,de orice fel atat pe timp de sarcina cat si in primele 2-3 luni dupa nastere.

   Seara a fost presarata cu momente frumoase,si cadouri pentru participante.Eu am avut noroc si am castigat un halat de baie super pufos pe care l-am imbracat de cum am ajuns acasa.In afara de acest castig,fetele ne-au cadorisit si cu :

                           Esarfa este geniala.De atunci am purtat-o zilnic.

 Printre brosuri am gasit,ascuns intr-un colt si un voucher care-mi permite sa incerc tratamentul de Criolipoliza Cryogen,asa ca peste 2 luni o sa va pot da informatii la cald.


      Iar mai jos o poza cu fetele,una dintre pozele in care arat si eu a om linistit si nu student agitat si nedormit de 3 saptamani.Hihi!       Mi-a facut mare placere sa iau parte la acest event,mai ales ca am aflat noutati in materie de ingrijire corporala,subiect care in perioada aceasta a anului ma intereseaza destul de mult.
      Pe voi va tenteaza criolipoliza?

     
Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com