Review Sleek GLORY palette

By | 9/20/2012 09:47:00 a.m.
Neata!!!


      De asta data revin cu un review pe care ma tin de mult sa-l realizez.Probabil ca toate stiti despre cat de iubite sunt produsele Sleek printre noi,bloggeritele si nu numai,asa ca m-am hotarat sa va prezint cea mai noua achizitie Sleek.
     Pentru ca Sanda voia(atunci cand a venit in tara- iulie) sa-si cumpere o paleta de 120 de culori,a trebuit sa duc munca de convingere cu ea pentru a nu-si lua deoarece aceasta i-ar fi folositoare doar in cazul in care s-ar apuca serios de machiaj,ceea ce nu este cazul.Pentru ca o paleta noua de farduri tot trebuia sa isi ia,m-am hotarat sa-i arat paletele mele Sleek:Oh so Special,Au Naturel si Storm.Au cucerit-o imediat as ca in aceiasi zi am si dat comanda.Am oscilat intre mai multe site-uri dar intr-un final am ales Makeup-Shop datorita facilitatilor de livrare(numai 10 lei si ajunge coletul in 1-2 zile).
     Sanda si-a ales paleta Acid pentru ca isi dorea nuante tari,iar eu am hotarat sa-mi cumpar paleta Glory dupa care salivam de cand am vazut primele swatch-uri,mai ales dupa culorile principale:auriu,argintiu si bronz.
     Desi detin paleta 120,nu m-am putu multumi cu nuantele ei,mai ales ca are cateva lacune,asa ca am inceput sa achizitionez palete noi,cu nuante noi.
     Ca sa nu va mai tin pe jar,despre asta vorbesc:


 Fara blit:
 Cu blit:

    Ca sa fiu clara de la inceput,nu am nimic de reprosat acestui produs,de la ambalaj pana la rezistenta.Mai sus swatch-urile sunt realizate direct pe piele,fara primer,asa ca in momentul in care am aplicat primer acestea s-au intensificat cu 1-2 tonuri.
   In principal mi-am dorit aceasta paleta pentru cele 3 culori,dar am ajuns sa o indragesc si pentru celelalte.Mi-a adus aminte pentru ce am cumparat paleta 120,si anume pentru nuantele de rosu si galben.
   Un alt plus pe care il are aceasta paleta este faptul ca are inclusa si nuanta de verde,care pentru mine este importanta,si trebuie sa recunosc ca am suferit cand am vazut ca nu exista in majoritatea paletelor.Cred ca englezii au o inclinatie spre albastru.
   De folosit nu am folosit-o asa de mult pe cat ma asteptam sa o fac,dar nici nu am avut prilejul asa ca astept ca in viitor sa intervina mai multe ocazii(aviz cititorilor.Hihi!)
   Ma bucur ca printre farduri nu exista si cel negru pentru ca deja ma saturasem sa-l vad.De fel nu folosesc negru in machiaj,iar cand m-am trezit cu cate o pastila in fiecare dintre cele 3 palete pe care le aveam deja ma gandeam cum sa fac sa le scot de acolo,mai ales ca am prietene care termina fardul negru ca pe apa.
   Rezistenta acestor farduri,fara baza,este de 3-4 ore(la mine),iar cu primer si mai bine de 12 ore.
 
   De spus v-am spus de unde le puteti lua,acum de pret.Aici este o problema minora as spune eu.Eu am cumparat paleta in iulie 2012 cu suma de 37 de lei,acum ea este la 46 de lei,dar am vazut ca si pe site-ul oficial http://www.sleekmakeup.com/ au aparut majorari de preturi asa ca nu sunt cei de la Makeup-Shop.ro de vina pentru adaos.

   Daca aveti intrebari despre acest produs le astept cu drag.Am stat si m-am gandit ce sa va mai spun despre ea,dar sincer nu-mi dau seama ce-as putea adauga asa ca va cer sa-mi veniti in ajutor cu intrebari.Ce v-ar interesa sa mai aflati?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com