Comanda Oasap

By | 9/10/2012 12:20:00 p.m.
Bunaaaaa

     
       Sper ca ati avut un weekend macar la fel de fericit ca al meu,si ca v-ati relaxat indestul pentru a va incarca bateriile pentru o noua saptamana.
       De obicei nu realizez acest gen de articole,dar mi-am zis ca toate au un inceput.Poate cativa dintre voi va amintiti jocul cu monstruletul de pe www.oasap.com,acel joc in care trebuia sa bati monstrul care te rasplatea cu bani,in functie de cat de rau l-ai batut.Ironic,nu?Stateam si vorbeam cu Teo si ne gandeam ca tare-am vrea sa fie asa ceva si in realitate.Sa existe un om care pentru fiecare palma/pumn/sut primit sa iti dea bani.
       Dar ca sa nu va mai incarc cu visele mele,vreau sa va arat ce mi-am luat de cei 26$ pe care i-am primit drept rasplata a muncii mele.De mult imi doream o geanta/plic de genul acesta,si de mult pusesem ochii pe ea asa ca n-am asteptat cand am putut-o cumpara.Am avut emotii in ceea ce priveste ajungerea ei,dar cred ca in 2 saptamani de la plasarea comenzii o aveam deja in maini,bucurandu-ma de ea.
      Despre "ea" vorbesc:


      Geanta a venit mai ambalata decat orice alt produs care s-ar fi putet rupe/sparge/strica in timplu transportului,asa ca trebuie sa dau nota 10+ celor de la www.oasap.com pentru grija lor fata de detalii.
      Impreuna cu geanta am primit si o sacosa imprimata cu numele site-ului,cea pe care o vedeti pe fundal,sacosa care a intrat imaediat in custodia mamei.
      Plicul este,desi mic,destul de incapator.Eu am reusit sa strecor in el portofelul servetele,telefon ,gloss si oglinda.Mai mult decat strictul necesar pentru o seara in oras/festiva.

     Acum vreau sa aflu raspunsuri de la voi.
     Cum ati asorta acest plic?Credeti ca merge purtat cu blugi si tricou?Dar cu o tinuta eleganta?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com