Ce frumos a fost la Elle Beauty Club...

By | 9/29/2012 06:27:00 p.m.
Buna,


    Ma bucur ca in sfarsit ma aflu in fata laptopului.Zilele care tocmai au trecut au fost efectiv nebune din punct de vedere a lipsei timpului asa ca va rog sa-mi scuzati absenta de pe blog.
    M-am gandit sa va povestesc cum a fost la evenimentul organizat de catre echipa revistei Elle,eveniment denumit "Elle Beauty Club" la care am luat parte joi seara.
    Evenimentul s-a desfasurat in "Readers Cafe",o cafenea cocheta din complexul Metropolis Center aflat vis-a-vis de restaurantul Perla,pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.Mereu mi-au placut evenimentele organizate in locuri publice,si nu in sali de conferinta deoarece ofera o atmosfera prietenoasa participantilor.
   Am avut placerea ca la eveniment sa intalnesc fete cunoscute precum Ioana,Andreea ,dar si multe altele asa ca atmosfera a fost una mai mult decat prietenoasa.Reprezentantele Elle au avut grija ca fiecare dintre noi sa se simta bine,in largul ei,fapt care pe mine m-a impresionat,deoarece in majoritatea cazurlor,evenimentele sunt organizate si atat,fara ca stuff-ul sa se intereseze de comfortul si buna dispozitie a participantilor.
   In cadrul acestei intalniri reprezentanti Vichy ,dar si o doamna doctor dermatolog ne-au vorbit despre importanta pe care ar trebui sa o acordam produselor care ajung in contact direct cu tenul ,deoarece acestea contribuie direct la un aspect placut si sanatos al pielii.
   De asemeni am avut parte si de cateva lectii de make-up ,in special pentru a demonstra eficienta fondului de ten Dermablend,un produs nou aparut in Romania,fond de ten care este destinat persoanelor ce  necesita un grad foarte mare de acoperire a petelor de pe ten,dar confera si un aspect sanatos si deloc incarcat fetei.
   Nu am reusit sa realizez foarte multe fotografii,dar fotografii Elle au promis ca in curand o sa primim pozele,si atunci va promit si eu ca o sa va arat mai multe.In niciuna dintre cele de mai jos nu apar,asa ca sper ca macar in cele profi sa ma regasesc.   La final,atat Elle Romania cat si Vichy ne-au rasplatit cu bunatati,asa ca in curand vor urma cateva review-uri.
   Ca sa formez si o concluzie,vreau sa va spun ca evenimentul a meritat toata alergatura mea din Ploiesti in Bucuresti,pentru ca specialistii care ne-au vorbit au avut sfaturi foarte bune,si pe care eu una o sa le pun in practiva in viitorul apropiat(sper)Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com