A venit vremea pentru Cosmetic Beauty Hair Expo 2012

By | 9/21/2012 10:18:00 a.m.
Buna!!!


       Astazi m-am hotarat sa ajung la Beauty Hair Expo 2012,care se tine la Romexpo.Anul trecut am ratat la mustata acest mare eveniment,dar anul acesta nu-mi mai scapa.

      Mi-am facut o lista pentru a incerca sa fiu cat mai eficienta pe parcursul plimbarii si am hotarat ca primare pentru cumparare sunt:
-Camouflage Cream de la Malu Wilz -din cate am inteles de la fete este cel mai bun corector incercat de ele asa ca trebuie sa pun mana pe el.O sa iau 2 borcanase :unul pentru mine si unul pentru mama.(Sper doar sa existe stand si anl acesta,inca nu am aflat daca este sau nu)
-Gama CHI (produse destinate ingrijirii parului) pentru par cret.Am mai cochetat odata sau de doua ori cu ideea cumpararii acestor produse,dar mereu am ajuns la aceiasi concluzie:par prea dificil,dar merita incercat zic eu.
-Tusuri Flormar-niciodata nu am gasit toate nuantele la standuri asa ca sper ca astazi sa gasesc tot ce-mi doresc.
-si in ultimul rand,lume frumoasa,care e in cautare de frumos.
        Stau si ma gandesc daca ar mai fi ceva de adaugat pe lista,dar cred ca ar fi bine sa ma limitez la acestea pentru ca maine este avident ca se vor mai adauga cateva asa,pe nepusa masa.
        Daca doriti sa vizitati Cosmetic Beauty Hair Expo 2012 puteti merge la Romexpo azi pana la orele 18,dar si maine si duminica de la 10 la 18.
        Sper ca Mona sa nu se supere daca va spun ca va puteti inscrie pentru a primi o invitatie gratis de ingrare la targ.Costul intrarii este de 15 lei,dar completand acest formular scutiti acesti bani.
        O sa revin cu poze de la expozitie.

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com