Review Sebium Gel de la Bioderma

By | 8/01/2012 12:00:00 a.m.


Neata!!!

    De mult tot spun ca o sa va povestesc despre acest produs,dar niciodata (pana acum)nu am ajuns sa fac asta.Nu pot sa-mi dau seama caror factori se datoreaza intarzierea aceasta,dar stiti si voi cum se spune"mai bine mai tarziu decat niciodata".
   Folosesc acest gel de curatare inca din februarie,si trebuie sa recunosc ca am fost destul de sceptica in privinta sa,avand in vedere problemele pe care le-am avut ultima data cand am folosit un gel de curatare.
   Nu asteptam de la el minuni,nimic in afara de a-mi curata tenul si a-l lasa gata pregatit pentru hidratare,sau aplicarea cremelor antiacneeice.
   Asa arata:

    Mai sus vedeti cat produs mi-a ramas.Repet produsul a fost cumparat in februarie,cu o singura mentiune din partea mea,si anume ca am folosit produsul o singura data pe zi.
      Primul produs de acest tip pe care l-am folosit a fost de la La Roche Posay,dar circumstantele au facut ca el sa nu fie tocmai bun pentru tenul meu.
      Bioderma Sensibio este un gel de curatare specific pentru tenul mixt/gras,care promite curatarea in profunzime a pielii,dar fara a o agresa.Folosesc de mult timp produse Bioderma,astfel ca acesta a fost principalul motiv pentru care am ales.Un singur tip de produse Bioderma m-a dezamagit pana acum: sampoanele(cititi aici mai multe),asa ca nu mi-am facut probleme ca acest produs(special pentru ten)imi va cauza probleme,si trebuie sa recunosc ca nu m-am inselat.
      Nu pot spune ca nu-si face treaba,deoarece si-o face.In aceste luni nu s-a observat nicio schimbare negativa datorata lui.trebuie sa recunosc ca aveam asteptari mai mari de la el,eu fiind invatata cu LRP care imi curata porii atat de bine incat punctele negreu disparusera undeva dupa 2-3 saptamani de utilizare.
      Nu ma gandesc sa il recumpar,imi doresc sa incerc mai multe tipuri de produse de acest gen,asa ca ma voi reorienta,dar asa cum va spuneam,el si-a indeplinit in totalitate ceea ce promitea:ten curat fara a fi agresat.
      Il recomand?Da,este un produs bun,specific tenurilor mixte/grase,care sunt sensibile.

      Voi ce produse de curatare a fetei folositi?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com