Review bronzer Mineral Hygienics

By | 8/22/2012 12:31:00 p.m.
Buna!!!

        De mult aveam postarea aceasta in drafts as aca m-am gandit ca e cazul sa o pun pe blog.Am cateva dubii legate de acest produs,dar per total este un produs bun.Spun ca am anume dubii deoarece este primul produs de acest gen pe ca-l incerc asa ca nu am avut cu ce sa-l compar.
        Ca sa va dati seama despre ce discutam:
         Am asezat cutia cu produs pe brosura ca sa observati asemanarea dintre imagine si produs.Pentru mine este evidenta,asa ca nu vad o problema in alegerea unei nuante de pe site,avand in vedere ce acelea sunt exact ca si cele din brosura.(Aici ma refer mai mult la fonduri de ten)
           Exact ca si celelalte produse Mineral Hygienics,acesta este o mostra,care este detul de consistenta.
           Ca sa va dati seama exact despre ce nuanta vorbesc,am realizat un swatch pe mana.Cred ca daca aratam o poza cu intreaga fata era putin mai greu de observat produsul decat aceasta,dar totusi daca doriti sa vedeti un machiaj realizat in intregime cu produse Mineral Hygienics click aici.
             Pentru mine acest produs foloseste drept contur.Nuanta este calda si discreta as ca nu mi-am facut probleme ca ,la tenul meu alb,o sa arat asemeni unui clovn.
             Textura este una placuta si care se distribuie usor cu ajutorul unei pensule,fie ea de pudra sau speciala pentru acest produs.
             Ma aflu intr-o situatie putin complicata,deoarece nu prea am ce sa spun,exact asa cum am specificat si mai sus,experienta mea cu acest tip de produs este pe undeva pe la 3 (intre 0 si 10). Sa nu ma intelegeti gresit,produsul este bun,nu se intinde,nu curge de pe fata,nu face dare,doar ca eu nu prea folosesc bronzer,asa ca nu am efectiv o parere deja formata,ca sa il pot compara.
             Promit ca ma voi perfectiona la acest capitol,sau cel putin o sa incerc.
             Daca va intereseaza produsele Mineral Hygienics,produse care sunt 99% naturale puteti intra aici sa vedeti despre ce este vorba.

Later Edit:Am mintit,tocmai am gasit un fel de bronzer-conturing de la NYX,o pudra mozaic prea putin folosita(V cred ca a incercat-o)


             Voi ce stiti despre bronzer,cum trebuie aplicata,si mai ales are vreun rost?Ce bronzer folositi?
           
Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com