Dezamagire Benefit-Stay don't Stray

By | 8/02/2012 11:10:00 a.m.
Buna!!!


    Ma gandesc sa scriu aceasta postare de mai bine de 1 luna,dar niciodata n-am apucat sa-mi pun gandurile in ordine astfel incat sa-mi fac o parere clara despre acest produs.Sunt o mare fana a produselor Benefit,si mi-as dori sa am in dulap toate pudrele,blush-urile si bronzer-erele lor,dar eye primer-ului lor m-a dezamagit groaznic.
    Am avut noroc sa-l primesc sub forma de mostra,odata ce mi-am cumparat  "Boing-ul" ,asa ca m-am bucurat de neplata sumei de aproape 100 de lei,pentru a-mi da seama ca produsul nu este bun,cel putin mie u-mi este bun.
    Ca sa stiti despre ce vorbesc:

 Cum arata pe mana:

  Asa cum puteti observa si din ultima poza,produsul este o combinatie intre corector si primer,ceea ce pentru inceput m-a incantat.Ambalajul este frumos,ergonomic si usor utilizabil.Nu cu aceste aspecte am avut eu probleme,ci cu eficacitatea lui ca baza de machiaj.Invatata cu primer-ul de la Radiant,pe care machiajul imi este intact si 12 ore,nu va imaginati ce dezamagita am fost cand am vazut ca dupa nici 3 ore,machiajul facuse cunostinta cu liniile fine ale pleoapelor.
  Trebuie sa recunosc ca primerul se ocupa de intensificarea culorilor,dar sincer vorbind,la ce folos daca nu-si face treaba de a face fardurile sa reziste?
  Poate am eu o piele mai speciala pe care nici UDPP-ul si nici SDS nu merg,dar asta ar insemna ca oricare dintre voi aveti pleoapele uleioase si va cumparati aceste produse o sa aveti o mare dezamagire.
  Il recomand?NU,cel putin nu voua,fetelor cu pleoape uleioase.

  Voi ati incercat acest produs?Ce alt eyeprimer preferati?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com