Despre hidratarea mainilor

By | 8/19/2012 01:19:00 p.m.
Buuuna!!!


     Astazi,datorita norilor de afara care acopera intreaga stralucire a soarelui,m-am decis sa va vorbesc despre una dintre marile mele probleme,si nume,hidratarea mainilor.De fel nu sunt o persoana careia sa-i placa apa,asa ca acei 1,5-2 l de apa pe zi ii beau mai mult fortat,uneori uitand complet de ei.
     De-a lungul timpului am tot cautat creme si metode prin care pielea de pe maini sa nu-mi fie aspra,si am ajuns la 2 concluzii,care in imagini arata asa:

    Ei bine,da.Apiderminul,crema pe care bunicele si mamele(cel putin la mine in familie)o foloseau pentru a-si hidrata pielea fetei,la mine a ajuns crema de maini,coate si calcaie.Am incercat sa o flosesc pentru ceea ce este creata,dar fata mea este incompatibila cu ea,asa ca a ajuns exact ceea ce ajunge orice crema care nu-mi e buna pentru fata:crema hidratanta pentru corp.
    Cu Apiderminul nu am avut niciodata indoiala ca ar putea fi prea putin hidratanta asa ca ne-am impacat de la inceput (cu noua ei intrebuintare,desigur),dar cand s-a terminat am hotarat sa incerc si altceva,astfel ajungand eu sa cumpar Dove.
    Nu pot spune ca n-au existat indoieli si la Dove pentru ca au existat,dar au fost spulberate cand dupa numai 2 zile de la utilizare coatele mele,care de obicei imi sunt uscate ca foaia de glaspapir,erau fine si simpatice la atingere.
   In poza de mai sus puteti vedea diferenta de consistenta dintre cele doua creme:Apidermin e mai grasa si mai densa decat Dove,as ca hidrateaza mai bine,dar problema la aceasta este ca odata incetata aplicarea pielea revine la starea de dinainte de folosire,ceea ce pentru mine este un minus.Cu Dove acest lucru nu se intampla.
  Ca sa le folosesc pe amandoua(mi-am cumparat un nou borcanel de Apidermin) am hotarat ca Dove sa fie crema "de geanta" fiindca se absoarbe mai usor in piele si nu lasa o pelicula uleioasa si inestetica,iar Api sa fie crema pe care o folosesc prin casa,de obicei inainte de culcare.
   Ca si pret ambele costa undeva sub 10 lei.Gramajul este acelasi la ambele,ambalajul este mai practic la Dove datorita faptului ca nu te manjesti de crema,si nici nu lasi microbi bagand degetele in borcan,dar zau de-mi place acum cand e pe terminate,sa storc tubul,asa ca inclin sa spun ca Apidermin este mai usor de utilizat.
 
   Voi ce creme folositi pentru hidratarea acestor zone ale corpului?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com