Review High Sun Protection-SPF 50+ de la Ivatherm

By | 7/29/2012 11:36:00 a.m.

    M-am gandit sa vin in sprijinul vostru cu un review despre crema de protectie solara care mi-a salvat pielea de arsuri groaznice,obisnuite in sezonul cald pana vara asta.

    Trebuie sa recunosc ca de aproximativ 4 ani ,de fiecare data cand am mers la mare(urasc strandurile,sunt de cele mai multe ori murdare)am cumparat crema care avea cea mai mare protectie pe care o gaseam,asa ca pana sa ajung la Ivatherm am cumparat numai Elmiplant,cu care ma imprietenisem chiar.
    Cum se vede pe piele,este mai mult un lapte de corp,care din punctul meu de vedere se absoarbe foarte usor:
     Daca ma cunoasteti,v-ati dat seama ca probabil sunt o persoana cu o piele de culoarea smantanii,asa ca protectia solara,fie in machiaj,fie prin produse special destinate acestui lucru,este absolut necesara pentru a nu ajunge un rac.M-am bucurat enorma atunci cand ,prin intermediul campaniei Trender,Ivatherm ne-a oferit ocazia de a ne alege 2 produse pentru a le incerca.Trebuie sa recunosc ca n-am stat niciun moment pe ganduri atunci cand m-am gandit spre ce sa ma orientez,si ma bucur ,deoarece nu m-am inselat niciun moment.
     Imi cer scuze fata de cei de la Ivatherm avand in vedere intarzierea acestui review ,dar nu-mi puteam exprima opinia fara a avea o parere clara,asa ca sper ca intarzierea sa nu fie taxata.
     Ieri am avut ocazia sa o testez pe bune,deoarece am fost la tara si am stat la plaja,asa ca impresia mea este aproape calda,scoasa din arsita soarelui.Trebuie sa recunosc ca aceasta crema de protectie solara este cea mai puternica dintre toate cele pe care le-am utilizat asa ca nu are rost sa va spun cat de alba este(inca) pielea mea.
     Despre rezistenta acesteia la apa nu va pot spune,dar pentru orice eventualitate consider ca este necesara o reaplicare dupa iesirea din apa.
     Ingrediente si utilizare:
O recomand?Cu siguranta,dar doar celor care cauta o crema care sa nu lase razele soarelui sa ii bronzeze,pentru ca va spun ca acest produs nu va lasa nici 10 % din razele soarelui sa treaca spre pielea voastra.Pentru mine este ideala,mai ales ca nu-mi doresc prea mult un bronz(d-ala frumos,defapt nu-l doresc deloc).Daca ar fi sa o notez,cred ca ar fi un 10+.

  Voi ce produse de protectie solara folositi?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com