Review Benefit some kind-a gorgeous cream foundation

By | 5/24/2012 10:13:00 a.m.
Neata!!!


     Pentru ca am vazut reactii pozitive vzavi de ideea mea de a realiza o postare in care sa vorbesc despre fondul de ten crema Gorgeous de la Benefit m-am gandit sa astept sa primesc pozele de la Jully pentru a va arat exact despre ce este vorba.
     De mai bine de o luna intreb incolo si-ncoace despre diferite fonduri de ten,primind diferite raspunsuri,unele pozitive,altele mai putin.Dupa ce mi-am dat seama ca nu ma poate ajuta nimeni in aceasta privinta m-am hotarat sa plec "la vanatoare" asa ca am mers frumos la Sephora si am cerut cate o mostra din fiecare fond de ten special pentru tenul gras,cu un grad de acoperire mediu si ,evident,cea mai deschisa nuanta.
     Pot sa va spun ca noi,persoanele cu pielea prea putin pigmentata nu avem ce cauta la cei de la Clinique pentru ca orice fond de ten pe care l-am incercat(le-am incercat pe toate-si la toate doar prima nuanta) era prea inchis pentru mine.M-am gandit sa incerc ceva si de la Benefit,asa ca am fost prima care a ridicat mana in momentul in care Dana Sota ne-a invitat la Sephora Magheru sa cunoastem noi produse,si sa le incercam pe cele vechi.
    M-am dus plina de speranta ca o sa ies de acolo cu un fond de ten nou,dar si cu alte bunatati,dar din pacate am iesit doar  cu alte bunatati.
    In prima instanta am incercat Flowless,noul fond de ten de la Benefit,dar pot sa va spun ca nu m-a incantat deloc,a fost primul fond de ten care era ca o masca,si nu ma refer neaparat la aspect,ci si la greutatea pe care o dadea pielii.
    Dupa ce fetele(Mona,Andreea si Jully) si-au dat cu parerea am zis ca merita sa incerc si altceva,asa ca doamna Magda(de la Sephora Baneasa) s-a oferit sa-mi inlature kilogramul de fond de ten si sa imi aplice fondul de ten invizibil.Cand am auzit de invizibilitate deja ma vedeam data cu un primer,dar dupa aceea am fost informata ca acesta este numele mioritic pentru fondl de ten crema Gorgeous de la Benefit.
   Pe acest fond de ten pusesem ochii de mult,dar nu am avut prilejul sa-l incerc asa ca am zis ca trebuie sa vad daca merita sau nu.
   Mai jos aveti o poza realizata de Jully in timpul procesului de machiaj:
    Si acum despre fondul acesta de ten.Pot sa va spun ca Gorgeous este fondul de ten ideal din punct de vedere al texturii,al aspectului pe care-l da tenului,pentru ca in ciuda faptului ca i se spune invizibil el chiar acopera(are acoperire medie).Mie mi-a placut foarte mult finish-ul pe care il are si eram destul de pornita in a-l cumpara.Noroc ca m-am gandit ca trebuie sa vad cum se comporta tenul meu dupa aceasta experienta pentru ca nu ar fi prima data cand ar face fite si nu  ar fi sociabil.
     Cand doamna Magda a terminat machiajul am facut cateva poze si cu fetele:

    Am plecat fericita ca gasisem in sfarsit un fond de ten care araa pe fata exact cum voiam eu.Pana am ajuns acasa(aproximativ 5 minute de mers pe jos) am vorbit la telefon,fapt care mi-a dovedit ca fericirea mea era efemera deoarece rezistenta acestui fond de ten este 0.

   Il recomand?Ca sa nu mai lungesc vorba cred ca pot spune ca nu il recomand persoanelor cu ten mixt/gras.Mentionez ca efectul de matifiere a tinut undeva la 2-3 ore,fondul de ten fiind fixat cu pudra.
   Pentru tenurile uscate/normale nu stiu cum s-ar comporta,dar nu bag mana in foc ca nu ar fi bun.Consider ca acest fond de ten este ideal pentru perioade scurte de timp...2-4 ore,timp in care sa nu iti atingi fata de niciun fel.
   Mai jos aveti poze atat cu telefonul si fondul de ten atasat lui,dar si cu fata mea cu ceea ce a mai ramas din fondul de ten:

(ultima poza a fost facuta undeva dupa ora 21,atunci cand am ajuns in Ploiesti.Poza cu telefonul a fost realizata in jurul orei 16,la aproximativ 30 minute dupa ce am fost machiata)

     Voua ce fonduri de ten v-au placut sau poate v-au creat probleme?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com