Review produse ELF

By | 3/26/2012 09:33:00 a.m.
Neata!!!

      M-am hotarat sa va prezint cele mai noi produse ELF pe care le detin.Acestea nu le-am cumparat,le-am primit la o comanda realizata penrtu prietenele mele in preajma zilei de 8 martie.
      O sa va vorbesc despre un blush si  un gloss,si m-am hotarat sa nu le fac salata,asa ca o sa le iau pe rand:
   Pentru a elucida primul mister o sa va spun ca blushul este in nuanta Fuchsia Fusion si face parte din gama Studio.
  Il recomand?Da,este un blush vesel,de primavara,care prin sifeul pe care il are reuseste sa creeze o senzatie de iluminare a fetei.De rezistenta  pot spune ca nu am avut probleme cu el,dar ca pigmentatia m-a cam dezamagit,fiind necesara dubla aplicare pentru a face swatch-ul de mai sus.

    Acum sa trecem la gloss:    Ca sa incep exact ca la blush,o sa va spun ca acesta face parte din gama Essential,numindu-se "Hypershine Gloss" si fiind nuanta Honey.
   Il recomand?Spre surprinderea mea,DA.Nu este un gloss lipicios,asa cum sunt majoritatea celora de pe piata,si partea care mie-mi place cel mai mult la el este gusul dulceag pe care-l lasa dupa aplicare.Desi la inceput am fost destul de reticenta cu nuanta,care din puncul meu de vedere e putin prea inchisa pentru mine,acum am ajuns sa ma obisnuiesc,asa ca am devenit prieteni la catarama.


   Voi ce produse ELF ati incercat?Ce produse va doriti sa incercati?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com