Review pensula pentru aplicarea fardului de la Ecotools

By | 3/21/2012 09:19:00 a.m.
Neata!!!

     Astazi va voi vorbi despre o alta pensula din gama Ecotools,pe care o puteti gasi pe www.iherb.com.Eu mi-am achizitionat-o la ultima comanda si de atunci am tot folosit-o.Trebuie sa recunosc ca de cand am Ecotools rar mai folosesc celelalte pensule.
     Ca sa vedeti exact despre ce vorbesc m-am hotarat sa realizez poze atta cu pensula pentru aplicat fardul de la Ecotools,cat si cu pensula de la ELF.


   In poze puteti vedea exact diferentele dintre cele doua pensule,diferenta care,din punctul meu de vedere,este in favoarea pensulei de la  Ecotools.
  Prima diferenta sesizabila este la nivelul cantitatii perilor,fapt care se vede in ce-a de-a doua poza:Eco are de 3-4 ori cantitatea de peri pe care o are ELF.A doua diferenta pe care trebuie sa o spun este la nivelul asprimii perilor.Inainte eram obisnuita cu ELF,dar trebuie sa spun sincer ca aveam momente in care simteam ca dupa aplicare ramaneam cu o usturime la nivelul pleoapelor.Acest lucru nu se intampla cu pensula de la Ecotools,care este ,cu siguranta,una dinre cele mai fine pensule incercate de mine.

   O recomand?DA,cu siguranta.Daca aveti ocazia sa o cumparati nu va sfiiti pentru ca in scurt timp va deveni un "must have".

   Ce pensule de aplicarea fardului folositi?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com