Cine vrea comanda de iHerb.com sa ridice mana sus!!!!

By | 3/22/2012 08:53:00 a.m.
Buna!!!

     M-am hotarat sa mai realizez o comanda comuna pe www.iHerb.com .
     Trebuie sa stiti de pe acum ca vom beneficia de transport gratuit daca trecem de 60$ si dam comanda pana pe 31 martie,asa ca nu se va  mai adauga si costul transportului.
     Un alt lucru pe care vreau sa-l clarific este ca aceasta comanda poate contine numai produse cu greutate relativ mica,asa ca  nu se vor incadra in oferta cu transport gratuit  produsele gen sampon,unt de corp,etc,care depasesc 150 grame.Pentru aceasta categorie,daca exista cerere vom organiza o a doua comanda,dar la care,daca nu se va trece pragul de 60 de $ se va pune si costul transportului care variaza intre 6 $ si 4 $ .
     Daca sunteti hotarate,si sper sa fiti,astept mail de la voi cu link-ul produselor si cantitatea dorita,dar si cu pretul calculat cu ajutorul unui convertor valutar,intr-un timp cat mai scurt pentru a putea realiza comanda pana pe 31 martie.

     Sper ca aceste lucruri au fost clarificate,pentru ca in prima sesiune am avut surprize.
  
     Va astept si sper sa existe intelegere din partea voastra.
     Banii vor fi platiti in avans,fiind pusi in cont pentru a achita comanda
    
     Mai jos aveti cateva idei de produse:
1. Pensule Real Techniques: http://www.iherb.com/search?kw=real%20techniques%20by%20samantha%20chapman
2.Pensule Ecotools:http://www.iherb.com/Search?kw=ecotools

    Trebuie sa mentionez ca pensulele Real techniques se gasesc la adevaratul lor pret,si anume de 10$ o pensula individuala,si nu la preturile la care le gasiti la noi in tara,respectiv 69 de lei.
    Iar despre Ecotools puteti gasi review-uri pe blog,trebuie doar sa scrieti in casuta de cautare din dreapta fiecarui titlu al primei postari "ecotools".

    Ei,ce spuneti?Facem combinatia?


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com