Review L'Oreal Acord Parfait Blush

By | 2/21/2012 12:14:00 p.m.
Neata!!!

   Astazi va voi prezenta blushul meu preferat:L'Oreal Acord Parfait Blush,primit acum ceva timp in coletul de la Makeuponline.ro.
   Acest blush a picat la tanc,pentru ca eram in cautarea unui inlocuitor pentru fostul mamei blush care a avut un sfarsit tragic,intalnind podeaua.
  Aici puteti vedea poze atat cu el in stare "bruta" cat si aplicat:

La o un monopoly in cinstea Ancai,La multi ani baby!
Am folosit blush-ul aplicat peste fondul de ten Affinitone Il recomand?DA,pentru ca este o  culoare mai mult decat placuta(anuanta 115 in cazul meu) care tine mai mult de 12 ore pe un ten mixt,ca al meu.Nu am folosit blush-ul decat peste un fond de ten,si nu cred ca este indicata folosirea lui direct pe piele,dar cred ca totusi rezistenta acestuia scade daca este aplicat direct pe piele.
   Ambalajul este,din cate puteti vedea in poze,mai mult decat prietenos,oferindu-ne atat aplicator cat si oglinda,ambele separate de blush-ul propriu zis,fapt care pe mine m-a incantat enorm,Urasc ideea murdaririi oglinzii cu fard,orice fel ar fi el.
  Ca o consumatoare inceptoare de blush-uri pot spune ca sunt extrem de multumita de acesta si-l recomand cu toata increderea.Il puteti achizitiona de pe site-ul www.makeuponline.ro la pretul de 49.23 lei


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com