Review creioane Essence

By | 2/29/2012 10:41:00 a.m.
Neata!!!

 
       Astazi am hotarat sa va va impartasesc parera mea despre creioanele pe care firma Essence le comercializeaza.Primul gand pe care l-am avut atunci cand am auzit ca se gasesc produse Essence si la noi,pe plaiurile mioritice, a fost "gel liner",dar spre dezamagirea mea Sihaya (Jully) s-a hotarat ca trebuie sa-l ia pe ultimul.
       Dezamagita de alegerea lui Jully,m-am consolat cu 3 creioane,un conclear si un luciu de buze.
      Creioanele le-am ales dupa pofta iimii,asa ca m-am pricopsit cu 2 creioane pentru buze si un creion alb pentru ochi(ulterior am reusit sa cumpar si gel liner-ul)


Pentru ca astazi port pe buze unul dintre cele 2 nuante am ales sa va arat si cum se vede ,este prima nuanta,numarul 07.
 
    Despre creioanele de buze va pot spune ca sunt extraordinar de cremoase,motiv pentru care eu nu lem consider creioane pentru contur,ci "rujuri in creion".Au o textura fina,dar nu raman prea mult pe buze.
    Creionul alb era cap de "wish list" de mult timp,dar pana acum nu am reusit sa gasesc niciunul care sa fie atat de cremos,si atat de rezistent pe cat voiam eu.Ei bine,Essence mi-a rezolvat problema,pentru ca acest creion este si cremos si rezistent.Il folosesc pentru a ilumina coltul interior al ochilor,si credeti-ma ca sta unde-l pun pe parcursul intregii zile.

   Imediat ce fac rost de o pensula potrivita pentru gel liner,promit ca o sa-i fac si lui review.Aveti idee de unde-as putea cumpara o pensula pentru liner,pentru ca a mea pensula de la Ecotools este prea sensibila,si mi-e mila sa o umplu de gel de fiecare data.

   Voi ati reusit sa cumparati ceva de la Essence?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com