Review oja L'Oreal Paris Resist&Shine Titanium

By | 2/09/2012 09:29:00 a.m.
Neata!!!

     O sa-mi incep sirul de revire-uri prin a va prezenta o mica parte din coletul primit de la Carepot si Makeuponline,si anume oja de la L'oreal Resist&Shine.

    Aceasta oja promite o rezistenta de 7 zile,si un luciu intens.Desi in poze oja pare portocaliu aprins,culoarea adevarata este de rosu(nr 451-Sensual Coral).Pot spune ca atat eu,cat si mama am ramas uimite de stralucirea si usurinta cu care oja acopera unghia.Imi place sa vad cand firmele avanseaza.Ultima oja cumparata de la L'oreal m-a dezamagit profund atat intr-ale acoperirii ,cat si intr-ale rezistentei.
Din punct de vedere al rezistentei pot spune ca rezita mai mult decat celelalte oje ale mele,inclusiv decat Orly,care a doua zi sare intr-o veselie.L'oreal  Resist&Shine nu sare de pe unghie,singurul lucru care se poate intampla este as se ciobeasca pe la margini,daca spalati vase,etc.

O recomand?DA,cu siguranta.Asa cum amz is si mai sus,dupa ultima experienta cu L'oreal imi pierdusem speranta in ojele lor,dar acum vad ca si-au revenit.

Voi ati incercat vreo oja de la L'oreal?Ce parere aveti despre aceasta oja?
   Oja o puteti cumpara de pe www.makeuponline.ro la pretul de 27.05 lei.

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com