Epilare definitiva-ep 5

By | 1/26/2012 08:47:00 a.m.
Neata!

   Astazi o sa va vorbesc despre a 5-a intalnire cu aparatul de apilare definitiva la clinica SlimArt din strada Lahovari.
   Asa cum va prezentam si in ultima postare despre sedintele de epilare definitiva(vezi aici) pot spune ca diferentele sunt mai mult decat vizibile.Firele de par se subtiaza pe parcursul sedintelor,si nu doar atat,ele se si imputineaza.Momentan nr firelor ramase ajunge undeva la 30 pe fiecare axila(super,nu?).
   Trebuie sa amintesc ca numarul optim de sedinte pentru ca procedura sa fie completa si sa aiba efect este de 8-10 sedinte de epilare IPL.Pentru jumatate de sedinte vreau sa va spun ca ma declar mai mult decat multumita de rezultate,si ca sper ca o sa vin sa va spun ca sunt pe deplin incantata de noile mele axile ,care sper eu ca vor fi chele.
   Pentru ca nu toata lumea a citit sirul postarilor despre aceasta procedura o sa punctez lucrurile care mie mi se par cele mai importante:
1.Esti blond/a?Speri degeaba pentru ca IPL-ul arde pigmentul din radacinile firelor de par.Acesta nu este un minus doar pentru Lumina intens pulsata ,ci si pentru laser.Se pare ca oamenii de stiinta nu au descoperit un procedeu de  distrugere a firelor fara pigment.Sper sa se descopere curand.
2.Esti curios sa afli mai multe detalii si cum se comporta pielea ta la acest procedeu?Specialistii de la SlimArt s-au gandit la tine si-ti ofera o consultatie dermatologica si un test  al procedurii .Click aici pentru detalii!

3.Nu te astepta la efecte maxime de la prima sedinta,s-ar putea sa ai parte de ele,sau sa nu.Motivul pentru care se recomanda asteptarea celei de-a 2-a sedinta a epilarii este clar,atunci o sa vezi exact cum firele cad si se imputineaza.
4.Ai rabdare pentru ca timpul dintre sedinte este destul de mare(4-5 saptamani).

   Cam atat am avut de spus astazi.Nu ezitati sa intrebati daca aveti nelamuriri.


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com