Si romanii mai citesc -Gaudeamus

By | 11/28/2011 08:02:00 a.m.
Neataaaa!
    Astazi o sa va vorbesc despre fericirea pe care am simtit-o sambata seara cand am ajuns la Romexpo si am vazut multimea de oameni care cumparau carti.Poate sunt eu mai ciudata,dar sentimentele mele vis-a-vis de aglomeratie se schimba radical cand vad oameni care se imbulzesc sa se educe,in cazul de fata,sa cumpere carti.
   Am avut ocazia sa asist la discursul domnului Neagu Djuvara,dar si la cel al domnului Liiceanu,doi oameni pe care-i apreciez.
   Ca sa va vorbesc despre targ trebuie sa va spun ca am fost putin dezamagita.Preturile erau mai ridicate ca in anii trecuti cand gaseam carti cu duiumul la preturi de 5-10-15 lei.
   Pentru ca eram pe fuga nu mi-am permis sa cotrobaiesc peste tot,dar in pavilionul central am cercetat preturile,editurile si cam tot ce se putea,reusind sa ma intorc acasa  doar cu volumele care-mi lipseau din colectia Adevarul,deoarece toate cartile care mi-au atras atentia erau peste 60 de lei,pretul la care le gasesc si pe site-uri asa ca nu am considerat necesar sa ma car cu ele cand le pot primi direct la usa.
   Si acum pozele:

 Am facut poza cand am intrat(orele 17)

Cartile de la standul Humanitas,care spre deosebire de alti ani a fost destul de mic
 Standul Nemira este singurul care ne-a oferit carti sub 10 lei.

Ca o concluzie pot spune ca diferenta  foarte mare de preturile din magazine nu a fost,cel putin la categoria de carti care ma interesa pe mine.Sper ca la anul sa "isi revina".

Voi ati ajuns la Gaudeamus?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com