Moda?---Mama Vorbeste!

By | 11/05/2011 02:06:00 p.m.
Buna dragilor!
Astazi o sa va vorbesc despre cat de importanta este pentru mine aspectul fizic si o sa incep prin a va mentiona ca nu dat nici un ban pe marile brand-uri de fashion.
In scurta mea viata am trecut printr-o serie de momente care m-au invatat sa aleg calitatea in defavoarea brand-urilor,lucru pe care sper sa il inteleaga si fii mei.
Pentru a fi cat mai clara voi spune de la bun inceput ca nu am nicio problema cu toalele de calitate(ca material) ale brand-urilor mondiale ci mai degraba cu cele care sunt realizate din materiale plastice.Nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata sa cumparati un pulover pe care scrie mare "Cotton" si cand ajungeti acasa sa constatati ca pe partea cealalta a etichetei scrie mic"30%cotton,60%elasten,10%etc",dar eu am patit-o de cateva ori,si mi-e ciuda ca am patit asta doar cu hainele marilor firme.
Pentru ca tot sunt intr-o perioada de revolta am ales sa ma leg si de asa zisa moda contemporana care pe mine ma uimeste pe zi ce trece,si nu intr-un sens bun.Mama de copil de clasa a 12-a,care nu a tins niciodata sa fie in pas cu moda ,pot sa ma declar multumita de alegerile pe care le face in materie de vestimentatie,dar credeti-ma ca ma declar si mai multumita pentru glorioasa revenire a pantalonilor cu talie inalta si a puloverelor tricotate care sunt sigura ca-i vor asigura o sanatate mai buna.

Renevind la vesnica problema a calitatii produselor comercializate de brand-urile internationale vreau sa ma declar total nemultumita atat de calitatea materialului cat si de croiala produselor.In 5 ani mi-am cumparat 5 paltoane:fiecare dintre ele este un alt numar:odata 44,urmatorul 48,urmatorul din al treilea an a fost tot 44 si tot asa.Ciudat este faptul ca toate ma incap si azi,cand ultimul cumparat are nr 46.Inteleg ca exista diferente de croiala,dar macar masurile consider ca ar fi trebuit sa ramana aceleasi.
Eh...cred ca mi-am spus oful pentru azi,stiu ca acesta este un blog de voie buna,dar pur si simplu am simtit nevoia de a vorbi despre dezamagirle mele in materie de produse in imbracaminte.
Am hotarat ca de acum inainte sa caut numai produse romanesti,care stiu ca sunt de calitate.Partea proasta este ca nu se prea gasesc la noi pe piata deoarece sunt date la export.trebuie ajutam cumva si economia tarii,nu?
Voua vi s-a intamplat sa stiti ca aveti o masura si cand mergeti la magazin sa vedeti ca nu incapeti in masura respectiva?

Cu drag,
       V.

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com