Fitness pentru lenese

By | 11/03/2011 09:45:00 a.m.
Neata!
Stiu ca fiecare dintre noi isi doreste sa scape de calorii in cel mai usor mod,asa ca sunt sigura ca veti citi aceasta postare"din scoarta in scoarta"

Scrie SMS-uri!
Elimina-ti ultima masa prin SMS-uri! Daca tastezi aprox 20 de mesaje de lungime medie vei arde 39 kcal.

Muzica !
Inchide ochii, da drumul la muzica si exercitiul fizic deja incepe! In aprox 40 de minute de ascultat muzica, vei arde 21 kcal. Incantator, nu?!

Sarutul!
Nu provoaca doar placere ci este si cel mai bun arzator de calorii din lista noastra . Studiile arata ca 30 de minute de sarut pasional te scapa de 360 kcal.

Dusul !
Relaxare si exercitii fizice in acelasi timp. In timpul unu dus de 30 min arzi cam 122 kcal. IMPORTANT: Apa rece este mai buna pt ca solicita mai multa energie din partea corpului.

Make-up & styling!
Probatul hainelor ,machiajul si coafatul ocupa cel putin o jumatate de ora din timpul tau si consuma aprox 65 kcal .

Sex!
Sexul nu se numeste degeaba sport in pat. 30 de minute petrecute lucrand la orizontale inseamna 350 kcal in minus. Daca mai ajungeti si la orgasm, inca 130 de calorii isi iau zborul de pe tine .

Shopping!
Cea mai iubita ocupatie a femeilor are si beneficii, nu doar cheltuieli.De exemplu, o ora petrecuta dupa haine sau altele, inseamna 240 kcal arse dintr-un foc. Acum nu trebuie decat sa iti iei primul milk-shake care-ti iese in cale.

Somnul!
Te gandesti ca noaptea nu se intampla nimic in corpul tau? Te inseli! O ora de somn, face sa dispara 60 kcal . Iar daca mai si visezi arzi chiar mai multe.

Bataia cu perne!
Nu conteaza cine e partenerul de ‘razboi’. Bataia cu perne e super-funny si arde 98 kcal.

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com