Efectul bazei pentru machiaj(primer)

By | 11/04/2011 11:34:00 a.m.
Neata!
Va aunt cu tristete ca de astazi timpul meu pentru blog s-a limitat semnificativ, asa ca o sa ma gasiti online doar de 2 ori pe zi:o data dimineata ~11 a.m. si odata seara,dupa orele 22.
Postarile se vor raliza dimineata,iar raspunsurile la intrebari,si eventualele update-uri se vor realiza seara.
Acum ca mi-am scris noul program vreau sa aduc in discutie un lucru la care ma gandesc de ceva timp:Efectul bazei de machiaj,adica al primerului.Multe fete mi-au replicat ca nu au incredere sa-si cumpere un astfel de produs pentru ca nu au vazut nicio comparatie care sa le faca sa inteleaga efectul lui.
M-am decis sa fac un machiaj in cele 2 ipostaze ,pentru ca sa se observe diferenta,si sa se inteleaga motivul pentru care eu  laud atat de mult primerele(unele dintre ele).
Am ales pentru machiaj culori tari,care in pastiva arata extraordinar,dar odata aplicate pe pielea fara primer zici ca si-au pierdut coloritul:
Pozele unde am aplicat machiajul fara primer:Mentionez ca pozele nu au fost modificate,decat taiate.
Si acum pozele cu machiajul la care am folosit primeru-ul Radiant:


Dupa mine,diferenta de pigmentare este mai mult decat vizibila,sa nu mai vorbesc despre cat rezista un machiaj la care am aplicat inainte primer fata de unul la care nu am aplicat.
Am laudat si o sa mai laud in continuare primerul Radiant ca fiind singurul(din cele incercate) care m-a facut pe deplin fericita in aceasta privinta.

Voi ce parere aveti?Cu sau fara primer?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com