Cum sa iti protejezi unghiile!

By | 11/17/2011 08:32:00 a.m.
Neata!
Astazi o sa va vorbesc despre noua mea descoperire in materie de protectia unghiilor,si anume--Gelul cu Calciu de la Kallos.
El ne este oferit asa:
 Cu lista de ingrediente si modul de folosire.
 Primul lucru pe care l-am intrebat pana sa il achizitionez a fost daca nu exista si pe alta culoare,dar sincera sa fiu nu ma asteptam ca aceasta verzeala sa se vada pe unghie.Raspunsul a sunat cam asa"Eh,daca nu-ti place cum se vede pe unghie ,dai si tu cu oja peste",asa ca m-am conformat si l-am cumparat pentru ca eram in cautare de un intaritor pentru unghii.
Ei bine,asa cum puteti vedea in pozele de mai jos,culoarea se vede pe unghie,dar fiind un gel aspectul este mat(mai jos am si lac peste),asa ca nu poate fi folosit simplu,cel putin dupa parerea mea ,pentru ca s-ar curata.
Eu il aplic pe post de base coat si merge de minune,unghiile mele nu s-au mai rupt si au crescut mai mult decat ma asteptam fara sa se rupa,ulterior le-am taiat pentru ca una dintre ele a suferit un accident si nu-mi place ca unghiile mele sa fie inegale,am invatat de mica faptul ca mainile sunt primul lucru la care o persoana se uita,asa ca daca vrei sa faci impresie buna si sa-ti arati interesul fata de persoana si sanatatea ta pune accent pe unghii.
 V-am zis eu,e verde...

Il recomand?Da,pentru pretul de 6-8 lei isi face treaba mult mai bine decat multe altele mai scumpe.In general produsele Kallos imi plac,pentru ca sunt mai mult decat accesibile,dar producatorii si-au pastrat demnitatea si nu au pastrat la un nivel scazut si calitatea,ci doar pretul.
Eu il aplic in 2 straturi,nu pot sa explic de ce,e o obisnuinta.Gelul tine destl de mult timp,avand in vedere ca il am de la inceputul lui octombrie si l-am folosit atat eu cat si mama si inca nu s-a terminat.

Voi ce produse pentru intarirea unghiilor mi-ati recomanda?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com