"Pe urmele lui Harry Winston"

By | 9/07/2011 11:16:00 a.m.
Neata!
Astazi nu stiu ce sa postez,nu am niciun machiaj pregatit,nu am nicio alta idee,asa ca o sa va prezint ultima carte citita:

Este cartea pe care am inceput-o la mare si pe care am terminat-o a 3-a zi de cand am ajuns acolo.
   Lauren Weisberger este autoarea cartii "Diavolul se imbraca de la Prada" pe care eu nu am avut ocazia sa o citesc(pur si simplu nu am gasit-o la Humanitas),dar am citit despre ea si cu prima ocazie cu care o gasesc nu o mai las din mana pana nu o citesc.
  Cartea are ca si protagoniste 3 fete: Leight,fata care a reusit singura in viata si le are pe toate:iubit faimos,job bine platit, casa luata din banii ei.Emmy este cea care nu se regaseste in nimic,iubitul o paraseste pentru antrenoarea de fitness si lumea ei pare sa se destrame.Si ultima,dar mereu prima este Adriana-bogata, cheltuitoare,celibatara, deloc independenta.
   Intriga incepe in momentul in care cele 3 prietene fac un pariu prin care se angajeaza sa-si schimbe viata pe parcursul unui an :Adriana trebuie sa reuseasca sa aiba o sungura relatie si sa se logodeasca,Emmy trebuie sa aiba cat mai multe aventuri si Leight sa schimbe ceva in viata ei perfecta.
  Cartea mie mi-a placut foooarte mult si o recomand,poate mai mult decat am recomandat "Margarita cu Gheata","Rochia neagra de latex".
   Daca aveti chef sa cititi ceva placut,relaxant aceasta este cu siguranta cartea pe care o cautati,mai ales acum in acest inceput friguros de toamna.
   Voi ce ati mai citit?
Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com