O noua zi,dupa ziua de ieri!

By | 9/19/2011 11:16:00 a.m.
Neata!
 Astazi o sa vorbesc liber,fara sa va prezint nimic important.De mult ma gandeam sa fac asta, dar am tot amanat,gasindu-mi diverse scuze.
Se pare ca a inceput si ultimul meu an de liceu,lucru care ma sperie putin din mai multe motive:BAC,admitere la facultate,schimbarea stilului de viata,etc;dar privind intr-o maniera optimista,pot spune ca o sa trec cu bine peste toate incercarile care-mi vor aparea in cale.Muhahaha!
Trecand peste introducerea in care m-am dezbracat de ale mele temeri,o sa va povestesc cum a fost ieri prin Bucuresti.Decizia a fost una fulger:"Mergem?-Mergem!",asa ca ne-am urcat in masina si in 40 de minute eram deja in Bucuresti.Din pacate nu am mai ajuns la Romexpo,dar promit ca la anul nu o sa lipsesc.Hihi!
Primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg aici:

Va asteptati la asta,nu-i asa?Mama a zis ca daca iar ma intorc acasa cu 5-10 carti ma bate cu ele(cu conditiia asta m-a lasat sa plec.Hahaha! ),asa ca m-am multumit doar cu privitul si cu alinarea ca in curand va fi Gaudeamus,unde ma voi putea infrupta cu carti noi.Ieeeei!
Am stat si am ascultat un concert  pentru vioara si pian la scena in aer liber de la Ateneu.Eu nu sunt deloc fana viorii,dar am fost surprinsa de cat de bine se contura sunetul acesteia in ecoul bucurestean.
Dupa aceea am coborat pe Lipscani unde am dat de o Fanfara care ne-a binedispus cu trompetele ei.Daca de obicei Lipscaniul este un furnicar,ei bine ieri inseamna ca  a fost nava mama,pentru ca nu aveai loc la nicio terasa.D-abia am gasit un locsor in care puteai bea braga,asa ca ne-am delectat cu cate un pahar.
Al terminat plimbarea noastra,destul de suparati ca am ratat piesa de teatru din parcul Arthur Verona,dar ne-am indulcit cu o portie de Gogosele din Herastrau,unde am ascultat o parte din concertul de muzica ambientala si de relaxare din foisor.
A fost pentru prima data cand  am stat sa privesc atent fiecare loc pe unde treceam,admirand fiecare constructie(inca sunt muta in fata arhitecturii cladirii CEC-ului)...
Am fost uimita si in mod negativ,de ce sa nu spun asta,cand am intalnit pe strada niste elevi care mergeau la o anume parada si nu stiau unde este Sala Palatului sau Ateneul...Poate sunt eu prea exigenta ,dar mi se pare inadmisibil sa locuiesti intr-un oras si sa nu stii unde sunt marile centre culturale...
Voi ati mers la vreun spectacol zilele acestea in Bucuresti?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com