Acnee sau celulita?

By | 8/16/2011 12:01:00 p.m.
Buna!
Astazi vreau sa va  intreb despre ce ati vrea sa stiti mai multe.
Am stat si m-am gandit cateva zile,si cu ajutorul specialistilor de la SlimArt  am hotarat ca vrem sa aflam ce anume va intereseaza cel mai mult pe voi: ACNEE sau CELULITA, pentru a va putea raspunde la toate intrebarile.
Pentru a va face decizia mai usoara am pus o casuta de sondaj in sidebar-ul din dreapta ecranului(o gasiti sus deasupra banner-urilor).
Sincera sa fiu primul lucru la care m-am gandit a fost acneea.De ce?Pentru ca in ultimul an am  avut cele mai grave porbleme si majoritatea au aparut din dorinta mea disperata de a o trata.Asa am invatat ca orice imi poate afuce un beneficiu imi poate si distruge toate bonusurile pe care le-am adunat inainte.


 Dupa aceea am mers pe strada si am vazut tot mai multe adolescente,sau fete la pubertate mai exact care aveau picioarele brazdate de celulita.Din ce m-am documentat eu aceasta este ereditara,la fel ca si vergeturile,dar asta nu are de ce sa ne faca sa ne oprim din tratarea ei.
Si asa am ajuns eu la aceasta "dilema".
Astept raspunsurile voastre,dar si intrebarile voastre.Ce curiozitati aveti,ce ati auzit,ce ati citit?Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com